Salade
Brood
Mannus

Werken bij Appèl

Bij Appèl komen we samen tot de mooiste resultaten. De expertise van iedere medewerker is waardevol voor ons. Zowel ons team op het hoofdkantoor als onze operationele medewerkers in onze bedrijfsrestaurants.

Wil je bij ons werken?

We bieden ruimte voor eigen ontwikkeling en stimuleren een ondernemende werkhouding. Door iedereen hun eigen verantwoordelijkheden te geven, ontstaan de leukste ideeën en krijgt iedereen er zin in. Veelzeggend is het feit dat Appèl lager ziekteverzuim heeft dan gemiddeld in de branche en daarnaast is ook het lage verloop kenmerkend voor onze werknemerstevredenheid.

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Enthousiaste cateringmedewerkers voor onze locaties en andere ondernemende mensen voor diverse functies op ons hoofdkantoor. Heb je interesse? Hiernaast vind je alle vacatures om te zien naar wie we op zoek zijn. Ook open sollicitaties zijn altijd welkom!

Medewerkers tevreden? Iedereen tevreden!

De Appèl-cateringmedewerkers op locatie zijn voor ons ontzettend belangrijk. Rita, die altijd zo vriendelijk ‘smakelijk eten’ zegt. Thea, die de lekkerste broodjes smeert. Silvia die altijd alles smetteloos schoon houdt of Corine die de lekkerste koffie zet. En ook Judith, Milly, Barry, Madelon en al die andere toppers. Samen zijn wij Appèl. We ondersteunen iedereen zo goed mogelijk. Dit doen we door eigen initiatief te stimuleren en door opleidingen en trainingen. Medewerkertevredenheid is essentieel. Zijn onze medewerkers tevreden? Dan zorgt dat voor een goede sfeer. En daar is iedereen blij mee, toch?

Bij Appèl zijn we echte praktijkmensen

Ook op ons hoofdkantoor zitten toppers. Zij zorgen ervoor dat onze cateringmedewerkers hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Zij weten precies wat daarvoor nodig is, want het zijn bijna allemaal mensen met praktijkervaring in de horeca. Van onze administratief medewerkers Desiree en Marleen tot onze directeur HR Michel, onze operationeel directeur Hans en al die anderen. Allemaal weten ze wat het is om in de keuken te staan, af te wassen, broodjes te smeren of een cateringlocatie te runnen. De verschillende afdelingen op het hoofdkantoor werken nauw samen. Van het bedenken van een mooi restaurantconcept, tot de creatie ervan, het inwerken en begeleiden van de operationele medewerkers en het realiseren van nieuwe initiatieven, acties en themaweken op locatie als de catering eenmaal loopt.

Wil je weten wie er allemaal op het hoofdkantoor van Appèl werkzaam zijn?


naar boven