Bedrijfsrestaurant

Maatwerk in elk bedrijfsrestaurant

Eten verbindt, aan tafel worden de beste gesprekken gevoerd. We besteden een groot aantal uren van ons leven op het werk. Het bedrijfsrestaurant moet daarom een plek zijn waar mensen gedurende de dag graag komen, het is een ontmoetingsplek waar wordt gepraat, gelachen, vergaderd, ontmoet en nog zoveel meer. En er wordt natuurlijk ook gegeten en gedronken! Appèl levert voor ieder bedrijf bedrijfsrestaurants op maat. Een creatief cateringconcept dat helemaal past bij de wensen van de medewerkers. We denken graag mee en zorgen samen met het bedrijf voor een perfect restaurant. De wensen van de opdrachtgever zijn het uitgangspunt; onze passie voor eten en drinken zorgt voor het accent.

Kom aan tafel en laat je inspireren door onze cateringprofessionals. Neem contact met ons op en reserveer een plekje bij ons aan tafel: 073 - 70 74 178 of verkoop@appel.nl.

Creatieve bedrijfsrestaurants

Appèl heeft als bedrijfscateraar door de jaren heen sterke concepten ontwikkeld voor vele bedrijfrestaurants door heel Nederland. Ieder bedrijf is uniek, daarom moet het bedrijfsrestaurant passen bij het karakter van een organisatie.  Onze kracht ligt in het leveren van creatieve concepten, met een verrassend en gezond assortiment, die precies aansluiten bij de wensen van onze opdrachtgevers.

Meer weten over onze maatwerk bedrijfsrestaurants? Neem dan hier een kijkje. 

Foodconcepten in het bedrijfsrestaurant

Appèl creëert regelmatig aantrekkelijke foodconcepten voor het bedrijfsrestaurant. Deze concepten baseren we op de laatste ontwikkelingen in de wereld van lekker en verantwoord eten. Maak kennis met een aantal van onze foodconcepten.

The Bakery

Iedere dag opnieuw bakken wij ze bruin in het bedrijfsrestaurant; onze broodjes, bagels en broden. Met 'The Bakery' maken wij met deze heerlijke producten de lekkerste lunchgerechten zoals; smørrebrød, belegde bagels, sandwiches en wraps. Hierbij werken we alleen met de allerbeste leveranciers. Zo garanderen wij de lekkerste smaak en versheid

Street Food

Geniet van wereldse 'Street Food' in het bedrijfsrestaurant. Of je nu met stokjes eet, met mes en vork of toch stiekem met je handen, het smaakt altijd naar meer!

Mañana Mañana

Verrassende recepten met Spaans temperament en Mexicaanse pittigheid. Met 'Mañana Mañana' in het bedrijfsrestaurant geniet je van Spaanse en Latino gerechten die je een beetje vakantiegevoel geven. En die er wellicht voor zorgen dat je iets meer tranquillo wordt en dat je meer tijd neemt voor de lunch zoals dat gebruikelijk is in warme landen.

 

"Ieder bedrijf is uniek, daarom moet het bedrijfsrestaurant passen bij het karakter van een organisatie."

 

Gezond bedrijfsrestaurant

Gezonde voeding vormt de basis voor een gezonde levensstijl. Bij gezond eten zijn de kwaliteit- en voedingswaarde van de producten die je kiest essentieel. Een gezonde levensstijl geeft meer energie en dit is merkbaar op de werkvloer. Daarom stellen wij een gezond assortiment beschikbaar in jouw bedrijfsrestaurant. We laten zien wat gezonde producten zijn en waarom verantwoord eten zo belangrijk is. Wanneer er een lekker en gezond alternatief in de kantine verkrijgbaar is, worden calorierijke snack niet gemist.

Een gezonde levensstijl zorgt voor minder ziekteverzuim en een betere werksfeer. Appèl draagt hieraan bij door in het bedrijfsrestaurant gezonde en verantwoorde voeding te promoten. Wij gaan hierbij zelfs een stapje verder, want een gezonde levensstijl gaat verder dan alleen maar gezond eten. Vitaliteit speelt ook een belangrijke rol. Daarom hebben wij, in samenwerking met onze diëtist, Feel Good ontwikkeld. Met Feel Good brengen wij vitaliteit onder de aandacht in het bedrijfsrestaurant. 

Feel Good
Feel Good heeft alles te maken met een gezonde en bewuste leefstijl. Vitaliteit is niet enkel gezond eten, maar ook beweging, sociale steun en ontspanning. Deze vier componenten zijn de basis van Feel Good. In het bedrijfsrestaurant inspireren we onze gasten het hele jaar door op het gebied van vitaliteit. Niet alleen met ons assortiment, maar ook door communicatie in het restaurant en leuke vitaliteitsacties. 

 

Bedrijfsrestaurantabn2.jpg

Duurzaam bedrijfsrestaurant

Wij geloven dat we alleen de allerbeste foodbeleving kunnen realiseren als deze direct bijdraagt aan het geluk en de gezondheid van onze gasten, medewerkers, onze samenleving en het milieu.

We maken hierbij het verschil door:

  • Voeding: we inspireren onze gasten met bijzondere, smaakvolle en pure gerechten. We gebruiken lokale seizoensgroenten en -fruit en bieden een beperkt aanbod in dierlijke producten.
  • Circulariteit: we voorkomen voedselverspilling en onnodig verpakken in het bedrijfsrestaurant en gebruiken afbreekbare alternatieven.
  • Social responsibility: we investeren in duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers en bieden plek aan medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.
  • Duurzame bedrijfsvoering: we verduurzamen onze bedrijfsvoering op alle vlakken. We zorgen voor een duurzame inkoop, gebruiken lokale producten en opereren zoveel mogelijk CO2 neutraal.

De insteek van onze bedrijfscatering is een uitstekende aanvulling op elke duurzame bedrijfsvoering en MVO. Lees hier meer over hoe wij duurzaam bedrijfsrestaurant creeren of neem contact op met onze duurzaamheidsspecialist Cecile Theunissen via ctheunissen@appel.nl of 073 – 7074136.

De creativiteit van Appèl in jouw bedrijfsrestaurant?

Wij staan bekend om onze creativiteit. Als bedrijfscateraar hebben we jarenlange ervaring in het opzetten en runnen van inspirerende bedrijfsrestaurants en blinken wij uit door onze maatwerkconcepten. We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden. Bij Appèl houden we van een uitdaging. We creëren samen een bedrijfsrestaurant waar iedereen zich thuis voelt en kan genieten van lekker en gezond eten.

Benieuwd? Neem contact met ons op via 073 - 70 74 178 of via verkoop@appel.nl.

Top