Bedrijfsrestaurant

Maatwerk in elk bedrijfsrestaurant

Eten verbindt, aan tafel worden de beste gesprekken gevoerd. We besteden een groot aantal uren van ons leven op het werk. Het bedrijfsrestaurant moet daarom een plek zijn waar mensen gedurende de dag graag komen, het is een ontmoetingsplek waar wordt gepraat, gelachen, vergaderd, ontmoet en nog zoveel meer. En er wordt natuurlijk ook gegeten en gedronken! Appèl levert voor ieder bedrijf bedrijfsrestaurants op maat. Een creatief cateringconcept dat helemaal past bij de wensen van de medewerkers. We denken graag mee en zorgen samen met het bedrijf voor een perfect restaurant. De wensen van de opdrachtgever zijn het uitgangspunt; onze passie voor eten en drinken zorgt voor het accent.

Kom aan tafel en laat je inspireren door onze cateringprofessionals. Neem contact met ons op en reserveer een plekje bij ons aan tafel: 073 - 70 74 178 of verkoop@appel.nl.

Creatieve bedrijfsrestaurants

Appèl heeft als bedrijfscateraar door de jaren heen sterke concepten ontwikkeld voor vele bedrijfrestaurants door heel Nederland. Ieder bedrijf is uniek, daarom moet het bedrijfsrestaurant passen bij het karakter van een organisatie.  Onze kracht ligt in het leveren van maatwerkconcepten, met een verrassend en gezond assortiment, die precies aansluiten bij de wensen van onze opdrachtgevers.

Meer weten of maatwerk bedrijfsrestaurants? Neem dan hier een kijkje. 

Foodconcepten in het bedrijfsrestaurant

Appèl creëert regelmatig aantrekkelijke foodconcepten voor het bedrijfsrestaurant. Deze concepten baseren we op de laatste ontwikkelingen in de wereld van lekker en verantwoord eten. Maak kennis met een aantal van onze foodconcepten.

World of Burgers

Een goede hamburger gemaakt van kwaliteitsvlees. Met een ‘World of burgers’ bedrijfsrestaurant bieden we verschillende soorten burgers: Angus beef, lamsburger, Iberico of een Wagyu burger.

Say Cheese

Met het ‘Say Cheese’-bedrijfsrestaurant geniet je van een geweldig broodje kaas! Kies één van de versgebakken broden en beleg deze met smaakvolle kazen en zelfgekweekte tuinkerssoorten, en maak dit af met een heerlijke saus.

Little Italy

Bedrijfsrestaurant ‘Little Italy’ draait, zoals de naam al doet vermoeden, om de Italiaanse keuken. Italiaanse klassiekers samengesteld voor de lunch: pizza’s, pasta’s, panini’s en verse salades.

 

"Ieder bedrijf is uniek, daarom moet het bedrijfsrestaurant passen bij het karakter van een organisatie."

 

Gezond bedrijfsrestaurant

Gezonde voeding vormt de basis voor een gezonde levensstijl. Bij gezond eten zijn de kwaliteit- en voedingswaarde van de producten die je kiest essentieel. Een gezonde levensstijl geeft meer energie en dit is merkbaar op de werkvloer. Daarom stellen wij een gezond assortiment beschikbaar in jouw bedrijfsrestaurant. We laten zien wat gezonde producten zijn en waarom verantwoord eten zo belangrijk is. Wanneer er een lekker en gezond alternatief in de kantine verkrijgbaar is, worden calorierijke snack niet gemist.

Een gezonde levensstijl zorgt voor minder ziekteverzuim en een betere werksfeer. Appèl draagt hieraan bij door in het bedrijfsrestaurant gezonde en verantwoorde voeding te promoten. Wij gaan hierbij zelfs een stapje verder, want een gezonde levensstijl gaat verder dan alleen maar gezond eten. Vitaliteit speelt ook een belangrijke rol. Daarom hebben wij, in samenwerking met onze diëtist en het Voedingscentrum, het concept Slim + Fit ontwikkeld. Het programma van Appel voor een gezondere levensstijl.

Lees hier meer over Slim + Fit. 

Bedrijfsrestaurantabn2.jpg

De creativiteit van Appèl in jouw bedrijfsrestaurant?

Wij staan bekend om onze creativiteit. Als bedrijfscateraar hebben we jarenlange ervaring in het opzetten en runnen van inspirerende bedrijfsrestaurants en blinken wij uit door onze maatwerkconcepten. We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden. Bij Appèl houden we van een uitdaging. We creëren samen een bedrijfsrestaurant waar iedereen zich thuis voelt en kan genieten van lekker en gezond eten.

Benieuwd? Neem contact met ons op via 073 - 70 74 178 of via verkoop@appel.nl.

deel deze pagina
Top