Bedrijfscatering

Bedrijfscatering

Wij zijn Appèl, cateraar met accent. We runnen bedrijfsrestaurants waar je kunt genieten van lekker, goed en gezond eten. Een plek waar collega’s elkaar ontmoeten, nieuwe energie krijgen en weer nieuwe inspiratie opdoen. Bedrijfscatering met passie voor eten en drinken: dat is waar het om draait bij Appèl. Iedere medewerker heeft een voorliefde voor goed eten en drinken. Die liefde proef je in onze gerechten en merk je aan de sfeer van onze restaurants. Kom bij ons aan tafel voor een inspirerend gesprek over de catering bij jouw bedrijf. Wij combineren onze passie voor eten en drinken graag met de cateringwensen van het bedrijf.

Kom aan tafel en laat je inspireren door onze cateringprofessionals. Neem contact met ons op en reserveer een plekje aan tafel: 073 - 70 74 178 of verkoop@appel.nl.

Bedrijfscatering door Appèl

 • Is volledig op maat
 • Biedt op eigen wijze creatieve cateringconcepten
 • Maakt gasten bewust van gezonde keuzes in het assortiment
 • Werkt met oog voor mens en milieu
 • Straalt passie voor eten en drinken uit

 

“Vakmanschap, passie en liefde maken de gerechten
van onze bedrijfscatering nog lekkerder.”

 

Complete dienstverlening

Of je nu op zoek bent naar een lekker ontbijt, een smakelijke lunch of een gezonde warme maaltijd: Appèl verzorgt catering op het tijdstip waarop jij deze nodig hebt. Ook als dat betekent dat het bedrijfsrestaurant 24 uur per dag open moet zijn. Daarnaast verzorgen wij ook banqueting tijdens vergaderingen en meetings met collega’s, opdrachtgevers of klanten. Wij verzorgen onder meer:

 • Ontbijt
 • Lunch
 • Diner
 • Banqueting
 • Buffetten
 • Borrels

Creatieve bedrijfscatering op maat

Als bedrijfscateraar hebben wij door de jaren heen sterke cateringconcepten gerealiseerd bij uiteenlopende bedrijven. Deze kennis gebruiken we bij het realiseren van nieuwe bedrijfsrestaurants. We zorgen voor een assortiment dat past bij de wensen van de medewerkers. Wij staan bekend om onze maatwerk concepten, helemaal aangepast op de visie en het karakter van het bedrijf. Lees meer over maatwerk bedrijfscatering

Gevarieerd eten is belangrijk, daarom verrassen we onze gasten regelmatig met onze eigentijdse foodconcepten. Dit zijn lekkere, verse en internationale gerechten, gebaseerd op de laatste foodtrends. Denk aan 'Sushi Lovers', 'Happy Noodles' of 'The Bakery'. Daarnaast organiseren we regelmatig leuke inspiratieweken waarbij het restaurant geheel in het teken staat van een bepaald thema. Het restaurant krijgt hierbij een nieuwe aantrekkelijke aankleding en de gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten. Op deze manier zorgen we voor beleving en verrassing in het bedrijfsrestaurant.

Duurzame catering voor bedrijven

Wij geloven dat we alleen de allerbeste foodbeleving kunnen realiseren als deze direct bijdraagt aan het geluk en de gezondheid van onze gasten, medewerkers, onze samenleving en het milieu.

We maken hierbij het verschil door:

 • Voeding: we inspireren onze gasten met bijzondere, smaakvolle en pure gerechten. We gebruiken lokale seizoensgroenten en -fruit en bieden een beperkt aanbod in dierlijke producten.
 • Circulariteit: we voorkomen voedselverspilling en onnodig verpakken in het bedrijfsrestaurant en gebruiken afbreekbare alternatieven.
 • Social responsibility: we investeren in duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers en bieden plek aan medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.
 • Duurzame bedrijfsvoering: we verduurzamen onze bedrijfsvoering op alle vlakken. We zorgen voor een duurzame inkoop, gebruiken lokale producten en opereren zoveel mogelijk CO2 neutraal.

Meer weten over hoe wij zorgen voor een duurzaam bedrijfsrestaurant? Lees hier meer!

 

“Het koffiedik van onze locaties wordt gebruikt voor het kweken van oesterzwammen. Waar vervolgens vegetarische kroketten van worden gemaakt”

 

Gezonde bedrijfscatering

Vitale medewerkers zijn gemotiveerd, hebben volop energie om productief en met plezier te werken. Dat is goud waard! Appèl is vooruitstrevend op het gebied van vitaliteit en duurzaamheid. Beide zijn op voedingsgebied goed te combineren. Appèl houdt zich vast aan de basis: verantwoord, duurzaam en vooral lekker eten aanbieden. We willen onze gasten op een subtiele manier bewust maken van verantwoord en duurzaam eten. Als bedrijfscateraar doen we ons uiterste best om onze gasten bewust te maken van hun keuzes. In een bedrijfsrestaurant van Appèl leggen we daarom altijd het accent op gezonde voeding. We laten zien wat gezonde alternatieven zijn, waarom bepaalde keuzes minder goed zijn en waarom gezond eten zo belangrijk is.

Met Feel Good brengen wij vitaliteit in het bedrijfsrestaurant. Feel Good heeft alles te maken met een gezonde en bewuste leefstijl. Vitaliteit is niet enkel gezond eten, maar ook beweging, sociale steun en ontspanning. Deze vier componenten zijn de basis van Feel Good:

Laat je inspireren door bedrijfscateraar Appèl

Onze gepassioneerde medewerkers zorgen bij al meer dan 160 locaties in Nederland voor een gezonde, duurzame en vooral lekkere bedrijfscatering. Laat je inspireren door de diverse foodconcepten en eigenzinnige bedrijfsrestaurants van Appèl. Kom bij ons aan tafel voor een vrijblijvend gesprek en proef de mogelijkheden van onze bedrijfscatering: 073 - 70 74 178 of verkoop@appel.nl.

meer over bedrijfscatering

Gezonde voeding

LEES VERDER

Maatwerk bedrijfsrestaurants

LEES VERDER
Bedrijfsrestaurant door Appèl

Bedrijfsrestaurant

LEES VERDER
Top