Bedrijfscatering

Bedrijfscatering

Bedrijfscatering met passie voor eten en drinken: dat is waar het om draait bij Appèl. Iedere medewerker heeft een voorliefde voor goed eten en drinken. Die liefde proef je in onze gerechten en merk je aan de sfeer van onze restaurants. Kom bij ons aan tafel voor een inspirerend gesprek over de catering bij jouw bedrijf. Wij combineren onze passie voor eten en drinken graag met de cateringwensen van het bedrijf.

Kom aan tafel en laat je inspireren door onze cateringprofessionals. Neem contact met ons op en reserveer een plekje aan tafel: 073 - 70 74 178 of verkoop@appel.nl.

Bedrijfscatering door Appèl

 • Is volledig op maat
 • Biedt op eigen wijze creatieve cateringconcepten
 • Maakt gasten bewust van gezonde keuzes in het assortiment
 • Werkt met oog voor mens en milieu
 • Straalt passie voor eten en drinken uit

 

“Vakmanschap, passie en liefde maken de gerechten
van onze bedrijfscatering nog lekkerder.”

 

Eigentijdse bedrijfscatering

Kom aan tafel!

Dan laten we zien wie we zijn. Wij zijn Appèl, cateraar met accent. We runnen bedrijfsrestaurants waar je kunt genieten van lekker, goed en gezond eten. Een plek waar collega’s elkaar ontmoeten, nieuwe energie krijgen en weer nieuwe inspiratie opdoen. Als bedrijfscateraar hebben wij door de jaren heen sterke cateringconcepten gerealiseerd bij uiteenlopende bedrijven. Deze kennis gebruiken we bij het realiseren van nieuwe bedrijfsrestaurants. We zorgen voor een assortiment dat past bij de wensen van de medewerkers.

Gevarieerd eten is belangrijk, daarom verrassen we onze gasten regelmatig met onze eigentijdse foodconcepten. Dit zijn lekkere, verse en internationale gerechten, gebaseerd op de laatste foodtrends. Denk aan 'Sushi Lovers', 'Happy Noodles' of 'Home Made'. Daarnaast organiseren we regelmatig leuke inspiratieweken waarbij het restaurants geheel in het teken staat van een bepaald thema. Het restaurant krijgt hierbij een nieuwe aantrekkelijke aankleding en de gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten. Op deze manier zorgen we voor beleving en verrassing in het bedrijfsrestaurant.

Duurzame catering voor bedrijven

Als bedrijfscateraar zorgt Appèl voor duurzame en gezonde bedrijfscatering. We maken verantwoorde keuzes in het assortiment en we leggen de nadruk op gezonde voeding. Bedrijfscatering door Appèl draagt bij aan de MVO-doelstellingen van een organisatie. We zorgen dat onze bedrijfsrestaurants volledig duurzaam werken. Dit doen we voor onze toekomst en de toekomst van onze samenleving.

Een aantal concrete voorbeelden:

 • Het papiergebruik in onze restaurants en op kantoor wordt zoveel mogelijk beperkt
 • We gebruiken energiezuinige apparatuur op al onze locaties
 • Al onze bedrijfsauto’s zijn hybride auto’s
 • We meten de tevredenheid van onze medewerkers en proberen deze altijd te verhogen
 • We zorgen voor een beperkte verspilling van eten
 • Het afval wordt in zes groepen gescheiden
 • We geven medewerkers met een arbeidsbeperking een kans en zorgen voor de bijbehorende intensieve begeleiding

Meer weten over hoe wij zorgen voor een duurzaam bedrijfsrestaurant? Lees hier meer!

Laat je inspireren door bedrijfscateraar Appèl

Onze gepassioneerde medewerkers zorgen bij al meer dan 160 locaties in Nederland voor een gezonde, duurzame en vooral lekkere bedrijfscatering. Laat je inspireren door de diverse foodconcepten en eigenzinnige bedrijfsrestaurants van Appèl. Kom bij ons aan tafel voor een vrijblijvend gesprek en proef de mogelijkheden van onze bedrijfscatering: 073 - 70 74 178 of verkoop@appel.nl.

deel deze pagina

meer over bedrijfscatering

Bedrijfscatering - gezonde voeding

Gezonde voeding

LEES VERDER
Maatwerk bedrijfsrestaurant

Maatwerk bedrijfsrestaurants

LEES VERDER
Bedrijfsrestaurant door Appèl

Bedrijfsrestaurant

LEES VERDER
Top