Maatwerk bedrijfsrestaurants

De creativiteit van Appèl in jouw bedrijfsrestaurant?

Wij staan bekend om onze creativiteit. Als bedrijfscateraar hebben we jarenlange ervaring in het opzetten en runnen van inspirerende bedrijfsrestaurants en blinken wij uit door onze maatwerkconcepten. We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden. Bij Appèl houden we van een uitdaging. We creëren samen een bedrijfsrestaurant waar iedereen zich thuis voelt en kan genieten van lekker en gezond eten. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van bedrijfsrestaurants die wij gecreëerd hebben. 

Benieuwd? Neem contact met ons op via 073 - 70 74 178 of via verkoop@appel.nl.

De ultieme foodbeleving

Binnen onze concepten is het creëren van de ultieme foodbeleving het uitgangspunt. Wij creëren de ultieme beleving natuurlijk mede door ons assortiment, maar ook door onze gastvrijheid, de sfeer en het activeren van alle zintuigen. Door onze gastvrije medewerkers en de inrichting van het restaurant ontstaat er een plek waar je graag komt, waar men elkaar ontmoet en waar men graag verblijft. 

Creatieve concepten

Appèl heeft als bedrijfscateraar door de jaren heen sterke concepten ontwikkeld voor verschillende bedrijfsrestaurants. Het bedrijfsrestaurant moet passen bij het karakter van een organisatie. Ieder bedrijf is uniek en dat willen wij graag laten zien. Het restaurant moet deel uitmaken van het bedrijf. Onze kracht ligt in het leveren van maatwerk concepten die precies aansluiten bij de wensen van onze opdrachtgevers. We zorgen voor een verrassend en gezond assortiment dat helemaal past bij de wensen van de medewerkers.

Daarnaast hebben wij een locatiedesigner die, kijkend naar de trends en op basis van de wensen van de opdrachtgever, zorgt voor een eigentijds interieur. Dit bepaalt namelijk voor een groot deel de sfeer en draagt bij aan de beleving van het restaurant. 

Top