Feel Good Food

'Food that makes you happy' is volgens ons de essentie van eten, je moet er blij van worden. Feel Good Food draait om eten dat je gelukkig maakt. Goed en lekker eten zorgt ervoor dat je beter presteert, goed in je vel zit en energie hebt om lekker bezig te zijn. Dat betekent veel voedzame en pure ingrediënten.
 
Feel Good Food bevat de volgende Food Favorites:
 
Bliss Bowls
Alles in een kom. Hoe makkelijk, een hele maaltijd in een kom en dan ook nog gezond. De mogelijkheden zijn bijna onuitputtelijk. Van de wat zoetere smoothie- en Açaíbowls tot de meer hartige Buddha en Poké Bowls.
 
Baked Goods
De pannenkoek met suiker en stroop kennen we nu wel, booooring! Ga daarom een keer voor de hartige pannenkoek. Erg lekker als lunch en je kunt er eindeloos mee variëren.
 
Hieper de Pieper
Terug van weggeweest, van een standaard ingrediënt voor een echte Hollandse maaltijd tot een plek in de spotlights. De aardappel, maar dan gepoft en gevuld, zoals de Engelsen het noemen Jacket potato. We pakken niet alleen ons bekende bintje maar geven ook de mogelijkheid om te kiezen voor de zoete aardappel! En mocht je denken dat deze twee soorten familie van elkaar zijn dan heb je het mis. De zoete aardappel is een groente. De smaak is zoet en kruidig. Hij past goed in zowel hartige als zoete gerechten.
Top