Mañana Mañana

Verrassende recepten met Spaans temperament en Mexicaanse pittigheid. Spaanse en Latino gerechten die onze gasten een beetje een vakantiegevoel geven. En die er wellicht voor zorgen dat iedereen zich iets meer tranquillo voelt en de tijd neemt voor de lunch zoals dat gebruikelijk is in warme landen.
 
Chilling Beans
Chill your beans betekent dat je even een break neemt. Deze salades, met bonen als basis, passen dus perfect in iedere (lunch)pauze. En bonen zijn super gezond! Ze bevatten vezels, eiwitten, antioxidanten, mineralen en vitaminen. Er zit voor iedereen wel wat bij; vis, kip, vegetarisch en zelfs een
vegan variant. Maar wel allemaal met een beetje pit uit de Mexicaanse keuken.
 
Oh la la Tortilla
Het meest bekende gerecht uit de Mexicaanse keuken; de tortilla. Deze, oorspronkelijk van maïs gemaakte, pannenkoek wordt op verschillende manieren gemaakt. Enchilada, burrito, taco, fajita of quesadilla. De ingrediënten, bereidingswijze én presentatie bepalen met welke je te maken hebt.
Oh la la ..
 
Bocadillos
Move over stokbroodje gezond, let’s get Spanish met deze bocadillos. Lekker door gebruik van bekende en pure ingrediënten uit de Spaanse keuken. Jamón serrano, chorizo en tortilla met paprika, proef jij ze allemaal?
Top