Street Food

Geniet van wereldse Street Food in het bedrijfsrestaurant. Of je nu met stokjes eet, met mes en vork of toch stiekem met je handen, het smaakt altijd naar meer!
 
Flammkucheria
Flammkuchen is dé specialiteit van de Frans-Duitse streek de Elzas. Een flinterdunne bodem belegd met de lekkerste ingrediënten, vers gebakken en heerlijk krokant. Waan jezelf even in de Elzas met onze Flammkuchen.
 
Haute Dog
Hotdogs, wie houdt er niet van? De hotdogkraam op de hoek van de straat, die je altijd al van verre ruikt. Onze gasten stellen zelf hun ultieme Haute Dog samen; kies je favoriete broodje, worst en maak deze af met de lekkerste sauzen en toppings.
 
Slow Cooked
Geduld is een schone zaak! Langzaam gegaard rundvlees, zacht gegaarde procureur en super malse pulled kip. Een pita gevuld met coleslaw en pulled meat, wie lust dat nou niet? Vergeet niet je pita af te toppen met een van de lekkere BBQ sauzen.
 
Happy Asia
Wokschotels en curry’s zijn heerlijke smaakvolle gerechten die perfect zijn als lunchgerecht! Groene of rode curry? Chili- of sojasaus? Noodles of rijst erbij, verse kruiden, groenten en aanvallen maar!
Top