The Bakery

Iedere dag opnieuw bakken wij ze bruin; onze broodjes, bagels en broden. We maken met deze heerlijke producten de lekkerste lunchgerechten zoals; smørrebrød, belegde bagels, sandwiches en wraps. Hierbij werken we alleen met de allerbeste leveranciers. Zo garanderen wij de lekkerste smaak en versheid.
 
The Bakery bevat de volgende Food Favorites:
 
Bagel Bar
Broodjes met een gat erin, dat is een bagel! Oorspronkelijk afkomstig uit Polen, maar groot geworden in New York. Wij zijn er dol op en beleggen ze dan ook met de meest verrassende en lekkere combinaties. Kom ze proeven bij de Bagel Bar.
 
Two Slices
Het idee is simpel; twee sneden vers afgebakken brood, belegd met lekkere en simpele ingrediënten. Want echt lekker heeft geen opsmuk nodig.
 
Wrap-it
Een bekend product in de hoofdrol: wraps. We serveren onze wraps met klassieke combinaties, waar we allemaal dol op zijn. Voor ieder wat wils!
 
Smørrebrød
Hoe spreek je dat nu eigenlijk uit? Zo dus; smurrebreut. Een traditioneel Deens lunchgerecht dat bestaat uit een snee brood met uiteenlopende belegsoorten die altijd prachtig zijn opgemaakt. Laat je verrassen door de smaak van Denemarken.
Top