Zoek je iets anders?


Case: Foodmaker

Gezonde voeding
Foodmaker is een Belgische producent van hoogwaardige, gezonde producten gericht op alle eetmomenten van de dag; van ontbijt tot warme maaltijden. De droom van Foodmaker is dat ‘iedereen gezond kan eten’. Foodmaker maakt daarom kraakverse, lekkere voeding die gezond is voor de gast én goed voor de aarde. Er komen nooit conserveermiddelen, smaakstoffen of geraffineerde suikers aan te pas. Dit zijn de heldere uitgangspunten van Foodmaker en hier worden nooit concessies aan gedaan. Het is juist daarom dat dit partnership zo goed bij Appèl past.

Een eigen Foodmaker-restaurant
Met een Foodmaker-restaurant voorzien wij in de behoefte aan gezonde voeding op het werk. Ook gaat ons restaurant zorgen voor een versnelling in het uitbreiden van de gezondheidsketen. In ons pallet van concepten kenmerkt een Foodmaker-restaurant zich door kwalitatief hoogwaardige grab & go producten voor de diverse eetmomenten gedurende de dag, veelal gericht op een plantaardig voedingspatroon, maar ook voor een gerecht met dierlijke producten kan je hier terecht.

Maaltijden voor thuis
De missie van Appèl en Foodmaker gaat verder dan een werk- of schooldag. Het gaat om het stimuleren van een gezonde lifestyle; het leveren van gezonde maaltijden aan huis is uiteraard ook mogelijk. Hiervoor ga je naar de Foodmaker shop.
LIVING ON THE VEDGE

Wil je meer weten over Foodmaker?

Neem dan contact met onze salesmanager Hans Zwartkruis, hij adviseert je graag!

Contact