Zoek je iets anders?


Branche: Frigo, dé slimme koelkast

Onbemande catering, 24/7 beschikbaar op uw locatie!

Waar bemande catering tijdsgebonden is, voorziet onze slimme koelkast jouw gasten 24/7 van een gezond en afwisselend voedingsaanbod. Denk hierbij aan sapjes, overnight oats, broodjes, wraps, maaltijdsalades of opwarmmaaltijden voor thuis. Collega’s, studenten, bezoekers of klanten kunnen op elk gewenst tijdstip kiezen voor verantwoorde voeding. Frigo is eenvoudig in gebruik en is uitstekend inzetbaar als onbemande catering door het gebruik van de Frigo-app of betaalterminal op de koelkast. Door real-time voorraadmonitoring hebben we grip op het aanbod en blijft de derving beperkt.

Flexibel
24/7

Waarom Frigo als onbemande catering?


Frigo is de ideale oplossing voor bedrijven of andere locaties die meer flexibiliteit zoeken in hun cateringvoorziening. De slimme koelkast is een goed alternatief voor bemande catering, maar het kan ook prima naast elkaar bestaan. Wanneer de bemande catering gesloten is, biedt een self-service koelkast de uitkomst. Bijvoorbeeld aan het begin en eind van de dag of voor locaties waarbij er 24 uur per dag bezetting is.

Is het aanbieden van verse maaltijden en tussendoortjes op de meest uiteenlopende tijdstippen van de dag een uitdaging voor jou? Kies dan voor Frigo als onbemande catering!

VOORDELEN FRIGO

  • 24/7 gezond, lekker & betaalbaar eten en drinken beschikbaar;
  • Een vernieuwende oplossing, onbemand, slim en innovatief;
  • Te gebruiken met én zonder app;
  • Voorraden en verkopen zijn realtime en op afstand te volgen;
  • Een efficiënt alternatief voor reguliere cateringoplossingen óf juist als aanvulling hierop;
  • Door de opzegtermijn van drie maanden, flexibel inzetbaar en gemakkelijk op en af te schalen.
Meer weten?

Onbemande catering gedurende de hele dag

Benieuwd naar de mogelijkheden op jouw locatie?

Kijk voor meer informatie op de Frigo-website of neem contact op met Leonie via 073 – 612 5050 of hallo@readysetfrigo.nl

Vers