Appèl Campus

Het onderwijs op hogescholen en universiteiten is dynamisch en verandert snel. De ‘schoolkantine’ verdwijnt en maakt plaats voor multifunctionele ontmoetingsruimtes waar studenten werken, elkaar ontmoeten, inspireren, vergaderen en natuurlijk eten en drinken. Studenten hebben hoge verwachtingen en de internationalisering van het onderwijs vraagt om een veelzijdig assortiment met een aanbod voor iedere doelgroep. Dit vraagt om verrassende en onderscheidende horecaconcepten.

Wil je meer weten over de Appèl Campus? Neem dan contact met ons op, we adviseren je graag!

Specialist horeca en catering HBO en universiteiten

Appèl Campus is de specialist op het gebied van horeca en catering voor HBO instellingen en universiteiten. Wij bieden unieke maatwerk concepten. Een gevarieerd en verantwoord aanbod met diverse vaste en roulerende foodconcepten staat hierin voorop. Kwaliteit, partnership en beleving zijn belangrijke pijlers binnen de Appèl Campus. Wij creëren de ultieme beleving natuurlijk mede door ons assortiment, maar ook door onze gastvrijheid, de sfeer en het activeren van alle zintuigen. Door onze gastvrije medewerkers en de inrichting van foodstations ontstaat er een plek waar je graag komt.

Co-creatie met studenten

Binnen het onderwijs bevinden zich de talenten van de toekomst. De samenwerking tussen ons als cateraar en het onderwijs is daarom van groot belang. Zo hebben we in de afgelopen jaren een zeer intensieve relatie opgebouwd met diverse onderwijsinstellingen. We werken regelmatig samen met studenten aan verschillende projecten. Een mooi voorbeeld is onze gezonde pizzarol en frisdrank Mingle. Deze producten hebben we in samenwerking met studenten ontwikkeld. 

Wil je meer weten over de Appèl Campus? Neem dan contact met ons op, we adviseren je graag!

Top