Catering Lokaal

Verse producten uit de buurt, daar ligt het accent!

Topproducten van lokale leveranciers combineren tot een gezond, uitgebalanceerd dagelijks menu dat regelmatig wisselt. Dat is Catering Lokaal, verzorgd door Appèl B.V. Even innovatief als simpel: lokaal talent en kwaliteit scouten, begeleiden, bij elkaar brengen en verbinden. Midden in de samenleving dus, midden in de markt. Het resultaat: gezonde bedrijfscatering als basis voor de topprestaties, die je medewerkers dagelijks leveren.

Helemaal van deze tijd
Catering Lokaal is helemaal van deze tijd. Het nieuwe ondernemen: eerlijk, duurzaam, lokaal en uitgaand van collectiviteit. Onze visie: samenwerken met je directe omgeving zorgt altijd voor het beste resultaat en kent alleen winnaars. Medewerkers krijgen een palet aan eerlijke smaken en ambachtelijkheid, plaatselijke ondernemers creëren een smaakvol podium voor hun producten.

Duurzaam, kostenbesparend en MVO
Er zijn nog meer winnaars: lokale bedrijfscatering is budgetvriendelijk. Lokale leveranciers bereiden hun producten in eigen keuken. Zo kun je flink besparen op personeelskosten en vierkante keukenmeters. En denk ook aan de besparing op (onnodige) transportkilometers. Lokaal cateren sluit dan ook naadloos aan bij de vraag naar duurzaam en MVO. En de omzet draagt direct bij aan de lokale economie.

Lekker en snel: AppLokaal
Tijd is kostbaar en gemak dient de mens. Daarom is er de AppLokaal voor online bestellingen. Zowel voor je lunch als voor het bestellen van maaltijden om mee naar te huis te nemen. Vooraf online bestellen voorkomt bovendien in belangrijke mate voedselverspilling.

Wil jij ook topproducten van lokale leveranciers in jouw bedrijfsrestaurant? Neem dan contact met ons op via contact@appel.nl.

deel deze pagina

meer over catering lokaal

Catering Lokaal

Lokale ondernemers

LEES VERDER
Hans van Veen en Alex Bontenbal

In de media

LEES VERDER
Top