Inspiratie

Inspiratie

Appèl laat zich inspireren. We halen onze inspiratie overal vandaan. Van de laatste foodtrends die we nauwlettend in de gaten houden, van dat bijzondere restaurantje maar ook van de mensen met wie we werken en in contact komen. Mensen met het lef die zomaar een onderneming starten of die stagiaire die altijd originele concepten in de groep gooit. Maar ook die gouden medewerkster die al 20 jaar in ons bedrijfsrestaurant staat en die precies weet hoe onze gasten hun lunch willen hebben. Door ons te laten inspireren door de laatste foodtrends zorgen we binnen de bedrijfscatering voor een aantrekkelijk concept.

Wij geven onze passie voor eten en drinken graag aan jou door. In ons inspiratiemagazine 'Accent' delen wij alles op het gebied van food, inspiration, life & style! Met een oplage van 15.000 stuks kun je ons magazine gratis meenemen bij een bezoek aan een van onze bedrijfsrestaurants. Daarnaast delen we onze inspiratie maandelijks via onze blog, waar diëtist Michelle je tips geeft over gezonde voeding, Sophie van communicatie je vertelt over dan ene leuke restaurant waar ze het weekend heeft gegeten en commercieel directeur John over de laatste foodtrends schrijft. Allemaal inspiratie van onze eigen medewerkers! En zoek je nog heerlijke gerechten voor het avondeten? Neem dan ook vooral een kijkje bij de recepten. 

We gaan graag samenwerkingen aan met ondernemers en mensen die ons inspireren, dus heb je een geweldig idee? Kom dan eens een kop koffie met ons drinken.

meer over inspiratie

Najaarseditie inspiratiemagazine Accent

Inspiratiemagazine Accent

LEES VERDER

Recepten

LEES VERDER
Top