Strandhoppen in Nederland

De zomer begint langzaam door te breken, de vakanties gaan van start en het wordt tijd om op pad te gaan. Weekendje naar zee, een leuke citytrip of.. allebei! Uitwaaien in de zomerzon en je dag beginnen of afsluiten bij een relaxte strandtent, is helemaal fijn. Wij hebben de leukste plekjes voor je uitgezocht. Ga je mee strandhoppen?!

 1. The Fat Mermaid - Scheveningen
  De dikke zeemeermin? Ja, als je ergens gezellig kunt zitten is het hier wel. The Fat Mermaid heeft oog voor detail en dit zie je terug in de prachtige inrichting. Heb je dorst? Dan is de big berry ice cold lemonade een aanrader! Neem, voordat je plaatsneemt, nog even een kijkje bij ‘Beelden aan Zee’ op de boulevard. 

  Strandweg 19, Den Haag - thefatmermaid.nl
   
 2. Indigo - Scheveningen
  Ga lekker in de zon zitten op dit kleurrijke terras en geniet van cocktails die je bij het houten buitenbarretje haalt. Genieten van de gezonde, duurzame Fusion gerechten kan hier met je voeten in het zand.
  Waar? Op het strand van Scheveningen.

  Strandweg 65, Den Haag - beachclubindigo.nl
   
 3. Suiderstrand - Scheveningen
  Het is even door de duinen struinen, maar dan heb je ook wat! Je komt er door via strandslag 2A over de duinen naar het strand te lopen. Deze strandtent heeft een prachtig uitzicht op de Zandmotor. Dit is een kunstmatige zandbak in de vorm van een schiereiland en zorgt ervoor dat de Nederlandse kustlijn stevig blijft. Een plaatje om te zien! Zeker onder het genot van een smoothie.

  Strandslag 2A, Den Haag Kijkduin - suiderstrand.nl
   
 4. Pllek - Amsterdam
  Na 20 minuutjes op een pondje vanaf Amsterdam Centraal heb je het strandgevoel te pakken midden in de stad! Plekk is een duurzaam concept aan het IJ. Zo bestaat het menu uit 75% vegetarische gerechten en 25% veganistische gerechten.

  TT Neveritaweg 59, Amsterdam - pllek.nl
   
 5. Woodstock69 - Bloemendaal aan zee
  Wil jij je even op Bali begeven, dan is Woodstock 69 een optie voor jou. Naast de laidback sfeer zijn ze hier ook niet vies van een goed feestje. Van een dansje op de dansvloer naar relaxen in de hangmat.

  Zeeweg 94 - tent 7, Bloemendaal aan Zee - woodstock69.nl
   
 6. The Shore - Scheveningen
  Vind jij duurzaamheid belangrijk of zoek je een huiskameridee op het strand? Dan is The Shore jouw plek! Naast leren surfen kun je er ook heerlijke pannenkoeken eten en de beste bakkies drinken. Boek een les en huur materiaal bij The Shore. Be stoked!

  Strand Noord 2A, Den Haag - theshore.nl

 

Dit artikel komt uit ons inspiratiemagazine 'Accent'. Wil je meer inspiratie en de heerlijkste recepten maken? Bekijk het magazine hier.

Top