ABN AMRO Commercial Finance & Appèl schenken 20.000 kommen soep aan voedselbank Den Bosch!

Goed doen gaat dit jaar haast vanzelf bij ABN AMRO Commercial Finance. In  2018 doneerde dit account van cateraar Appèl maar liefst 20.000 kommen soep aan de voedselbank Den Bosch. Dit is het gevolg van een samenwerking waarbij het bedrijfsrestaurant soepen van Soupalicious serveert. Want: met elke kom Soupalicious doneer je automatisch ook een kom soep aan de voedselbank bij jou in de buurt.

Een heel mooi resultaat dat volgens de Bossche voedselbankvoorzitter Frans Koeman absoluut naar meer smaakt: "Onze klanten zijn er heel erg blij mee. De soepen zijn een lekkere en gezonde aanvulling op het voedselpakket, dus onze dank aan ABN AMRO en Appèl is groot!"

Ook roemt Koeman de verdere samenwerking met ABN AMRO Den Bosch en de Bossche cateraar: "ABN AMRO heeft dit jaar via de eigen foundation geld geschonken waarmee we Sinterklaascadeaus hebben gekocht voor kinderen van ouders die bij onze voedselbank lopen. En ook met Appèl hebben we een heel goede band. Zij financieren Voedseltuin Villanueva in 's-Hertogenbosch, waaruit wij veel mooie, biologische groenten krijgen."

Erwin Kotten, rayonmanager van Appèl, is eveneens positief over de samenwerking: "Als cateraar willen we ook maatschappelijke impact hebben. Soupalicious is daar een mooi voorbeeld van. We zijn blij dat we met deze samenwerking een bijdrage kunnen leveren aan de voedselbanken. Daarnaast zijn het gewoon ook lekkere soepen, gemaakt van goeie groenten die anders worden vernietigd.

Top