Afhaalpunt 'Goei Eete' geopend bij Gemeente Tilburg

Goei Eete brengt verse producten van zo’n 20 lokale boeren en producenten naar de stad, iedere week opnieuw. Op vrijdag staat de verse oogst klaar om opgehaald te worden bij acht afhaalpunten. Vanaf 9 oktober is daar voor alle medewerkers van de gemeente Tilburg een wel heel lokaal afhaalpunt bij gekomen: ons bedrijfsrestaurant van het stadskantoor.

In de week van 5 oktober stond het bedrijfsrestaurant van het stadskantoor een hele week in het teken van lokaal voedsel, waarbij Appèl iedere dag met lokale producten heeft gewerkt. Deze producten werden geleverd door stichting Goei Eete. In onze ‘boerenmarktkraam’ boden onze medewerkers dagelijks tijdens de lunch lokaal lekkers aan, terwijl vrijwilligers en aangesloten boeren informatie gaven over Goei Eete.

Vanaf vrijdag 9 oktober is het nieuwe distributiepunt voor lokale producten geopend in het bedrijfsrestaurant. Het afhaalpunt is daarna wekelijks geopend op vrijdagmiddag van 12.00 tot 16.00 uur, exclusief voor medewerkers van de gemeente Tilburg.

Top