Appèl doneert € 1046,90 aan Plastic Soup Foundation

Donderdag 10 oktober was het de Dag van de Duurzaamheid. In deze week vond de inspiratieweek 'Alles uit de Zee' in alle bedrijfsrestaurants plaats. In dat kader vroegen we heel de week aandacht voor het plastic probleem in de oceaan door de Plastic Soup Foundation te steunen. Deze organisatie heeft als doel om te zorgen dat er geen plastic meer in het water komt. Dit doen ze door bronnen van plastic soep aan te pakken, zoals microplastics in cosmetica en synthetische vezels uit kleding.

Op donderdag 10 oktober 2019 doneerden wij € 0,10 per verkochte kop soep aan de Plastic Soup Foundation. Ook alle locaties van SAB Catering deden mee aan deze actie. Gezamenlijk hebben we 10.469 koppen soep verkocht. Dit betekent dat we een donatie doen van € 1046,90. Alle kleine beetjes helpen om te zorgen dat het plastic probleem vermindert!

Ook op onze locaties kijken wij naar hoe we plastic kunnen verminderen. Wist je bijvoorbeeld dat we alle plastic wegwerp rietjes hebben verbannen. Een kleine stap met grote impact. Hierdoor besparen we jaarlijks meer dan 340.000 plastic rietjes!

Top