Appèl en No Fairytales verhogen groenteconsumptie in bedrijfsrestaurants

Appèl is groentepartner van No Fairytales

Vanaf heden is bedrijfscateraar Appèl officiële groentepartner van No Fairytales. In de ruim 200 bedrijfsrestaurants van Appèl staan de kleurrijke groentetortilla’s regelmatig op het menu. Samen met No Fairytales werkt Appèl op deze manier aan het vergroten van de groenteconsumptie onder haar gasten.

Innovatie
Appèl zorgt iedere dag weer met passie voor kwalitatief goede en gezonde voeding. “Als cateraar spelen wij een belangrijke rol om mensen in aanraking te laten komen met lekkere en gezonde alternatieven. Wij zijn daarom continu op zoek naar innovatieve producten die we kunnen gebruiken in onze restaurants. Daarnaast willen we onze gasten bewust maken van hun keuzes. Met de tortilla’s van No Fairytales inspireren we gasten om meer groenten te eten,” aldus Eline Stals, foodspecialist van Appèl.

45 procent groenten
De verschillende groentetortilla’s van No Fairytales, die gemaakt worden van 45 procent verse groenten, zijn al enige tijd te koop via de supermarkt en nu is ook de bedrijfscatering aan de beurt. Bernadette Kooijman, founder van No Fairytales: “We zijn blij met deze uitbreiding zodat we consumenten nu ook op hun werk kunnen verrassen met onze groentetortilla’s. Deze nieuwe distributie is voor ons een belangrijke stap om een bijdrage te leveren aan het verhogen van de groenteconsumptie in Nederland.”

Top