Appèl introduceert Campus divisie

Ook Hogeschool Rotterdam kiest voor Appèl.

Vanaf het nieuwe collegejaar start Appèl haar dienstverlening binnen Hogeschool Rotterdam op de locatie Kralingse Zoom. Naast Hogeschool Saxion, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, Universiteit Twente en HAS Hogeschool is dit de vijfde locatie binnen het hoger beroepsonderwijs en wetenschappelijk onderwijs voor Appèl. Reden voor de cateraar om een nieuwe divisie te introduceren: Appèl Campus.

Campus divisie
Appèl Campus is de specialist op het gebied van horeca en catering voor het HBO en wetenschappelijk onderwijs.  Martijn Pater, operationeel directeur van Appèl Campus “Door de sterke groei van de organisatie in meerdere markten was het tijd voor ons om te gaan segmenteren. Wij hebben bewust gekozen om de hogescholen en universiteiten in een apart segment te plaatsen binnen onze organisatie. Deze markt vergt een andere aanpak dan de reguliere bedrijfscatering en commerciële horeca.” 

Maatwerk horecaconcept
Kwaliteit, partnership en beleving zijn belangrijke pijlers binnen de Appèl Campus. Dit creëert de cateraar met maatwerk horecaconcepten. Binnen de Kralingse Zoom start Appèl vanaf het nieuwe schooljaar met het concept ‘FoodCity’. Een gevarieerd en verantwoord aanbod met diverse vaste en roulerende foodconcepten staan hierin voorop. Daarnaast is er binnen de nieuwe divisie een hoofdrol voor lokale ondernemers. Hans Zwartkruis, salesmanager van Appèl: “We hebben FoodCity onlangs geïntroduceerd op de Universiteit Twente, maar de modulaire opzet van dit concept maakt dat het ook eenvoudig om te buigen is naar de wensen en eisen vanuit andere opdrachtgevers. In Rotterdam komt de focus op een combinatie van lokale ondernemers, wereldse gerechten en een hoge kwaliteit koffie en sappen.” 

Samenwerking onderwijs
Appèl biedt meer dan alleen goed eten en drinken binnen de nieuwe divisie. “Binnen het onderwijs bevinden zich de talenten van de toekomst. De samenwerking tussen ons als cateraar en het onderwijs is daarom van groot belang. Zo hebben we in de afgelopen jaren een zeer intensieve relatie opgebouwd met diverse onderwijsinstellingen. We werken regelmatig samen met studenten aan verschillende projecten. Een mooi voorbeeld is onze pizzarol. Deze is vanaf het nieuwe schooljaar verkrijgbaar in de schoolkantines van dochteronderneming Markies Catering en ontwikkeld door studenten,” aldus Hans.

Top