Appèl introduceert food ordering web app ‘Oh Appy Day’

Het is de missie van Appèl om de beste foodbeleving te bieden in het restaurant. Dagelijks ontvangt de cateraar meer dan 70.000 gasten in de ruim 600 bedrijfs- en campusrestaurants, schoolkantines en horecalocaties. Appèl wil zijn gasten ontzorgen, verwennen en het bestellen van een heerlijke, gezonde lunch zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom introduceert Appèl Oh Appy Day! Met deze webapp bestellen gasten producten en gerechten uit het restaurant en betalen deze direct via hun telefoon of desktop.

Bestel online je favoriete fooditems
Oh Appy Day staat voor service, gemak en ontzorging. “Doordat gasten van tevoren hun lunch bestellen houden ze meer tijd over om te genieten en ontspannen tijdens het pauzemoment. Gasten kiezen, bestellen en rekenen de lunch gemakkelijk af, waar en wanneer ze willen. Ook is de bestelling eenvoudig op te halen. Hierdoor hoeven onze gasten niet te wachten bij de counter of kassa. Daarnaast wordt overzichtelijk weergegeven wat verkrijgbaar is. Door vooraf te bestellen weten onze gasten zeker dat ze kunnen genieten van hun favoriete fooditems,” aldus Marloes de Heer - Kleinman, Business Development Manager bij Appèl. 

Assortiment Oh Appy Day
Het assortiment van Oh Appy Day bestaat uit heerlijke producten die zijn bereid door het cateringteam op locatie. “We gebruiken verse en zoveel mogelijk lokale en seizoensgebonden producten. Gasten genieten van heerlijke salades, vers belegde broodjes, (groenten) wraps, soep, breakfast bowls, yoghurt, smoothies, fruitsalades en guilty pleasures zoals bananenbrood, een croisssantje, muffin of brownie. Ook bieden we speciale pakketten, zoals ‘Boost Your Energy’ en ‘Eat Your Greens’, die ervoor zorgen dat onze gasten zichzelf weer helemaal opladen. Gasten die gebruikmaken van de app profiteren ook van leuke promoties en acties,” aldus Marloes.

After corona concept
Oh Appy Day draait op dit moment bij Saxion Hogeschool en Technische Universiteit Eindhoven. De komende weken wordt de app verder uitgerold. De food ordering app is onderdeel van het after corona concept van Appèl: de leukste dag van de week. Marloes: “Juist nu is die foodbeleving van belang. Mensen zijn minder vaak op locatie waardoor voor sommigen een dagje op kantoor of op school een uitje wordt. Dan wil je iets speciaals dat je op de dagen dat je thuis bent niet eet. Een lunch moet een verwenmoment zijn voor onze gast!”

Wil je meer weten over Oh Appy Day? We helpen je graag! Stuur ons een mailtje via ohappyday@appel.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Top