Appèl maakt entree in de gezondheidszorg met foodcourt Erasmus MC

Het Erasmus MC bouwt een nieuw ziekenhuis. In mei 2018 wordt het westelijke deel in zijn geheel in gebruik genomen. Appèl is gekozen als meest passende partij voor de horeca-exploitatie. De komende tien jaar gaat deze bedrijfscateraar een foodcourt exploiteren. Bezoekers genieten straks van foodconcepten gebaseerd op de laatste trends.

Verse en gezonde maaltijden
Eten en drinken spelen een belangrijke rol in de zorg. Het Erasmus MC hecht veel waarde aan goede lunchvoorzieningen. Daarom voert Appèl (inter)nationale foodtrends door in het assortiment. Dit zijn 'Food Favorites'; continu wisselende concepten. Elke dag vers, gezond en zeer gevarieerd eten voor zowel bezoekers als de 13.000 medewerkers. Rinus de Viet, sectormanager zorgfacilities van het Erasmus MC: “Appèl speelt met haar concept goed in op de multiculturele doelgroepen. Er is een ruim assortiment aan creatieve en vooral ook gezonde maaltijden en lunchgerechten. De nadruk ligt op gezond, verantwoord en duurzaam.”

Creatieve en hoogwaardige horeca
“Voor ons is dit een nieuw en leerzaam project. De horeca exploiteren voor het grootste ziekenhuis van Nederland is niet niks! We gaan de ziekenhuismarkt kennis laten maken met onze creatieve manier van cateren.” Aldus John van de Bunt, commercieel directeur van Appèl. Erasmus MC heeft veel bewondering voor deze frisse kijk op horeca.

deel dit artikel

meer nieuws

Feel Good Winter
12 december 2017

Feel Good Winter; de nieuwe editie van inspiratiemagazine Accent

LEES VERDER
Bedrijfsrestaurant Juniper Networks
1 december 2017

Juniper Networks kiest voor Appèl

LEES VERDER
Top