Appèl opent eerste inhouse Albert Heijn to go’s binnen Saxion Hogeschool

Op maandag 2 september openden de twee Albert Heijn to go winkels binnen Saxion Hogeschool Enschede en Deventer officieel hun deuren. Dit gebeurde met gratis koffie, een blauwe loper, ballonnen en speciale combideals. Saxion is de eerste hogeschool met inhouse Albert Heijn to go winkels.

Totale foodbeleving
De winkels worden aangestuurd door cateraar Appèl. Hans van Veen, algemeen directeur van Appèl: “Met de opening van de Albert Heijn to go spelen we maximaal in op de behoeften van studenten. Ze willen gemak en een gevarieerd aanbod voor ieder moment van de dag. Met de vijf restaurants, twee Bakery’s, een espressobar en de Albert Heijn to go winkels bieden we een totale foodbeleving aan onze gasten.”

Rob Heesen, directeur foodservice & concepten bij Albert Heijn: “Albert Heijn to go staat voor goed en vers eten en drinken voor onderweg. Van een vers ontbijtje, een gezonde salade als lunch of avondmaaltijd tot een lekker tussendoortje: studenten en medewerkers vinden het allemaal in onze winkel. Afrekenen gaat snel met scan&go en ze kunnen zelfs hun bij bol.com bestelde pakketje bij ons afhalen.”

Gemak en service
De Albert Heijn to go wordt gecombineerd met de copyshop van Saxion. In Deventer is deze vlakbij de winkel gevestigd en in Enschede is deze geïntegreerd in de winkel. Hier vindt de student schrijfartikelen, leuke gadgets en andere benodigdheden voor de studie. Saxion biedt de studenten hiermee ultiem gemak.

Top