Appèl verzorgt kerstlunch voor ouderen van De Annenborch

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent lekker eten en drinken met familie en vrienden. Dit is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom hebben medewerkers van Appèl een initiatief opgezet om een groep van ruim 30 bewoners en begeleiders van ouderenzorg De Annenborch uit Rosmalen een onvergetelijke middag te bezorgen in het belevingscentrum van Appèl in ‘s-Hertogenbosch.

Appèl organiseerde in 2015 al eerder een compleet verzorgde middag bij de Annenborch. Dit jaar werden de ouderen uitgenodigd in het belevingscentrum, dat helemaal werd omgetoverd in kerstsfeer met prachtig gedekte tafels. De hele middag stond in het teken van gezellig samen zijn, eten, drinken en ontmoeten.

De middag begon met een feestelijk avocaatje met slagroom. Daarna werden de bezoekers door de medewerkers van Appèl naar de gedekte tafels begeleid om vervolgens mee te zingen met de liedjes van het Gregoriaans mannenkoor St. Lambertus uit Lith. Zowel voor de ouderen als alle medewerkers van Appèl Holding was het een onvergetelijke middag!

Top