Cateringteam Appèl, locatie gemeente 's-Hertogenbosch, winnaar Gouden CateRING 2019

De achtste editie van De Week Van De Catering zit erop. Tijdens deze week zijn medewerkers in de contractcatering volop in het zonnetje gezet door hun gasten en FNV Catering. Wij zijn super trots want Cateringteam Appèl locatie Gemeente 's-Hertogenbosch is benoemd tot Het Leukste Catering Team van Nederland 2019!! Het team won de Gouden CateRing. Een unieke trofee die op het werk staat te schitteren.

Het winnende team
112 cateringteams streden om de titel Het Leukste Catering Team van Nederland 2019. Nieuw dit jaar was dat gasten en bekenden konden stemmen op de teams. Bijna 12.000 mensen hebben gestemd op een van de teams. Door een weging van de stemmen én het oordeel van de vakjury is Appèl locatie Gemeente 's-Hertogenbosch verkozen tot winnaar! Het oordeel van de jury: “Hier is sprake van werken met de menselijke maat en van elkaar begrijpen en weten wat speelt en nodig is.”

“Wij hadden nooit verwacht deze prijs te winnen, maar zijn een erg hecht team en heel trots op deze prijs”, aldus het winnende team.

Vakjury
De jury bestaat uit Harry de Wit | bestuurder FNV Catering, Michiel Meier Mattern | Adviseur Food and hospitality, Jan Jaap Schmitz | Hospitality officer Radboudumc en de winnaars van Het Leukste Catering Team 2018.

Top