Dag van de Duurzaamheid in onze bedrijfsrestaurants

Vandaag, dinsdag 10 oktober 2017, is de nationale Dag van de Duurzaamheid. Wij geloven dat we alleen de allerbeste foodbeleving kunnen realiseren als deze direct bijdraagt aan het geluk en de gezondheid van onze gasten en medewerkers, onze samenleving en het milieu.

Omdat we ook in de toekomst graag de beste foodbeleving willen blijven bieden besteden we op deze dag extra aandacht aan dit onderwerp in onze restaurants. Dit doen we door als special van de inspiratieweek een gerecht zonder vlees of vis aan te bieden, maken we onze gasten bewust van wat we doen en bieden we kaartjes op groeipapier aan met tips om thuis duurzaam te eten. Plant dit kaartje en geniet binnenkort van superverse lokale tuinkers!

deel dit artikel

meer nieuws

Feel Good Winter
12 december 2017

Feel Good Winter; de nieuwe editie van inspiratiemagazine Accent

LEES VERDER
Bedrijfsrestaurant Juniper Networks
1 december 2017

Juniper Networks kiest voor Appèl

LEES VERDER
Top