Hospitality concept NUTTIG! live op Zeeburgereiland

Amsterdam, 18 oktober 2018 - De eerste vestiging van hospitality concept NUTTIG! is officieel geopend! Dit commerciële concept dat werk, wonen en plezier ondersteunt, is gevestigd in wooncomplex de BrouwerIJ op Zeeburgereiland. Gasten kunnen hier op ieder moment van de dag terecht voor goede koffie, lekker eten (ook to go!), een prettige werkplek en gemaksdiensten. Bedrijfscateraar Appèl en Arrange Integrated en zijn samen verantwoordelijk voor het succes van NUTTIG! op Zeeburgereiland.

Nuttige services bij NUTTIG!
Simone Wesdorp, Facility Solutions Developer bij Arrange Integrated, vertelt: “Vol trots kunnen wij vertellen dat NUTTIG! nu écht open is! In de afgelopen maanden is er hard gewerkt om de verbouwing te realiseren. En met succes! Het is een prachtige locatie geworden waar je heerlijk kunt lunchen en prettig kunt werken. Bij NUTTIG! kun je naast food en work ook terecht voor services en events. Via de NUTTIG!-app regel je eenvoudig verschillende gemaksdiensten, zoals een stomerijservice of de huur van statafels en gereedschap. En heb je zin om je verjaardag buiten de deur te vieren? Dat kan allemaal bij NUTTIG!”

Meerwaarde voor Zeeburgereiland
De opening van NUTTIG! is een meerwaarde voor Zeeburgereiland. Dit is een nieuwe stadswijk in aanbouw op een centraal gelegen locatie in Amsterdam te midden van ’t IJ. De wijk kenmerkt zich door het urban karakter en de vrijheid om zowel te werken als te ontspannen. NUTTIG! is hier een fijne aanvulling op volgens een bewoner van de BrouwerIJ: “Als bewoner vind ik het fijn dat er nu een plek is waar ik zowel met mijn vrienden als zakelijke relaties naar toe kan. En dat alles op loopafstand van mijn huis. Daarnaast kan ik gemaksdiensten, zoals de stomerij, eenvoudig via de NUTTIG! app regelen. Hierdoor hoef ik niet zelf naar een stomerij, maar worden mijn kleren opgehaald en netjes bij NUTTIG! afgeleverd.”

Betrokken partijen
Hospitality concept NUTTIG! is tot stand gekomen in samenwerking met de volgende partners: Enbiun (conceptontwikkelaar), CBRE Global Investors (vastgoedontwikkelaar), MVGM Wonen (vastgoedregisseur), Verel Expo (interieurontwerper), JBV Management (bouwmanagement), The Office Service (aanbieder gemaks- en vitaliteitsdiensten) en Skopei (app-ontwikkelaar).

Top