Introductie nieuw concept: Feel Good Food

Food that makes you happy
Dat is volgens ons de essentie van eten, je moet er blij van worden. Feel Good Food draait om eten dat je gelukkig maakt. Goed en lekker eten zorgt ervoor dat je beter presteert, goed in je vel zit en energie hebt om lekker bezig te zijn. Dat betekent veel voedzame en pure ingrediënten.
 
Inspiratieweek 
Samen en met passie voor eten en drinken zetten we ieder jaar diverse inspiratieweken in op onze locaties. Met deze inspiratieweken maken onze gasten, opdrachtgevers en medewerkers kennis met nieuwe concepten en producten. Op maandag 29 januari is de eerste inspiratieweek van dit jaar gestart met de lancering van ons nieuwe concept 'Feel Good Food'.
 
Feel Good Food
Feel Good Food staat in het teken van gerechten waar je blij van wordt. We lanceren tijdens de Feel Good Food inspiratieweek drie nieuwe Food Favorites: 'Bliss Bowls', 'Baked Goods' en 'Hieper de Pieper', bestaande uit verschillende recepturen. Onze medewerkers krijgen de vrijheid om te bepalen welke recepturen ze willen gebruiken, waardoor afwisseling en creativiteit ontstaat. Na een inspiratieweek besluit een locatie zelf welke gerechten ze toevoegen aan de menucyclus.

 

Top