Juniper Networks kiest voor Appèl

Bij binnenkomst komt de geur van de heerlijke maaltijden, die chef-kok Claudio aan het bereiden is, je tegemoet. Ook de vrolijke lach van medewerkster Solange maakt je hele dag goed. Alles klopt aan het nieuwe restaurant van Juniper Networks in Schiphol-Rijk, waar Appèl sinds kort zorgt voor lekker eten en drinken. Het maatwerk concept Connect past perfect bij de wensen van Juniper; een internationaal concept met een zeer hoog serviceniveau.

Concept Connect
Binnen Juniper, fabrikant van netwerkapparatuur, werken veel verschillende nationaliteiten. Appèl ontwikkelde voor de uitvraag het concept Connect om de verschillende doelgroepen te voorzien in hun wensen. Binnen Connect ligt de focus op internationale, verse, gezonde en lokale producten. Het menu bestaat elke dag uit diverse maaltijden, belegde broodjes, verse soepen en nog veel meer. In de ochtend genieten van een lekker ontbijtje, tijdens de lunch of juist in de avond een warme maaltijd en een grab & go product voor tussendoor; Connect biedt het allemaal. “Het concept sluit helemaal aan op onze cultuur, werkwijze en type bedrijf” aldus Marly van Wijk, Facility Manager van Juniper Networks.

Vernieuwd restaurant
Maandag 13 november zijn de deuren opengegaan van het gloednieuwe restaurant, gerealiseerd door FM Groep. Alles draait hier om de dynamische open keuken waar de chef-kok en medewerkers de heerlijkste gerechten bereiden. Marjolein Wanders, salesmanager van Appèl: “Wij zijn trots dat we mogen starten bij dit snelgroeiende en boeiende bedrijf en dat ook nog eens op een prachtlocatie. Ons concept met verrassende menucyclus past perfect bij de stijl van het nieuwe restaurant”.

Top