Lemons & Beans: dé compacte, gastvrije en schaalbare oplossing

Een tijd vol verandering en uitdaging vraagt ook in de catering om flexibiliteit. Appèl introduceert Lemons & Beans als een compacte, gastvrije en schaalbare oplossing; een koffiebar, restaurant en desgewenst de receptie in één.
 
Doordat het aantal aanwezige medewerkers op kantoor sterk verminderd is en u ook voor de toekomst niet precies weet hoeveel mensen dagelijks aanwezig zullen zijn, bent u als werkgever of vastgoedeigenaar in uw cateringdienstverlening op zoek naar flexibiliteit en efficiency. Om hier optimaal op in te spelen hebben wij ons bewezen concept Lemons & Beans doorontwikkeld. Ons compacte F&B concept is corona-proof, modulair opgebouwd, makkelijk schaalbaar en speelt flexibel in op de wensen van u als opdrachtgever als die van de (wel) aanwezige medewerkers.

Lemons & Beans combineert, op kostenefficiënte wijze, de functie van een koffiebar, een restaurant en eventueel de ontvangstfunctie binnen uw pand en voegt zo waarde toe aan uw kantooromgeving waar reguliere catering niet (meer) past en waar u uw medewerkers of huurders wel meer wilt bieden dan enkel een goede kop koffie.

Door het schaalbare karakter kiest u zelf voor de omvang van de invulling in uw pand:
 
  • In de meest compacte vorm is Lemons & Beans een koffie- & sappenbar met aanvullend hierop een passend grab & go assortiment. Uitbreiden met ontbijt? Geen probleem, met Lemons & Beans spelen wij flexibel en eenvoudig in op uw wensen.
  • Heeft u de wens en is er de mogelijkheid om de ontvangstfunctie van een receptie te combineren? Wij adviseren u graag hierbij! Zelf geen receptionist in dienst? Met de kennis en ervaring van onze dochter FM@Work, specialist in receptiediensten, bepalen wij graag samen met u de juiste invulling.
  • Is er naast de koffiebar behoefte aan een volledig lunchaanbod, dan breiden wij Lemons & Beans uit met een lunchservice; vers, lekker en snel zodat er geen lange wachtrijen en een (te) grote groep mensen ontstaan. Uiteraard is vooraf per app bestellen hierbij mogelijk.

Kortom: met Lemons & Beans zijn de mogelijkheden eindeloos, kunt u zich snel aanpassen aan veranderingen in behoeften en omvang én zorgt u voor een prettige werkomgeving. Passend en eigentijds voor elke werkplek in Nederland.

Benieuwd, hoe dat er in uw pand uit kan zien? Neem dan hier een kijkje.

 
Lemons & Beans is onderdeel van de campagne; ‘De Leukste Werkdag Van De Week’. Een campagne die door Appèl BV is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat een dag op het werk als een hoogtepunt van de week wordt ervaren. De gedachte achter ‘De Leukste Werkdag van de Week’ is om ook in deze tijd en richting de toekomst te zorgen voor een positief geluid. Conceptueel steken wij in op meer beleving, verwennen, aandacht, gastvrijheid, ontzorgen en het overtreffen van verwachtingen.
Top