Nieuw commercieel hospitality concept: NUTTIG!

Appèl is trotse partner in een nieuw commercieel hospitality concept dat werk, wonen en plezier ondersteunt: NUTTIG! Een integraal concept, gelanceerd door facilitair dienstverlener Arrange Integrated, waar de gast op ieder moment van de dag terecht kan voor verschillende activiteiten. Dit concept is ontstaan door nauwe samenwerking met vastgoedbelegger CBRE Global Investors en vastgoedregisseur MVGM Wonen.

Horeca en facilitair komen samen
Simone Wesdorp, Facility Solutions Developer Arrange Integrated, onderdeel van ArrangeGroup, vertelt: “In NUTTIG! komen horeca en facilitair bij elkaar. Dit is een unieke vorm in de markt waar veel behoefte aan is. Bij NUTTIG! tref je altijd vijf vaste onderdelen: food, work, services, retail en events. De invulling passen we aan op de doelgroep en de locatie. De vraag die we dan ook stellen aan de gasten is: wat is voor jou van nut?” Het concept NUTTIG! is flexibel, aanpasbaar naar verschillende doelgroepen en toepasbaar op diverse dynamische locaties.

Van klantvraag tot concept
Pancras Evers, directeur Arrange Integrated: "In ons dagelijks leven bestaan werk, wonen en plezier steeds meer door elkaar heen. Werken vindt niet alleen meer op kantoor plaats, maar overal. Heb je iets nodig? Dat moet vooral snel te regelen zijn. Zin om makkelijk te eten? Dan bestel je iets. We zijn het gewend om te regelen waar we op dat moment behoefte aan hebben én willen hoogwaardige persoonlijke services. Met NUTTIG! spelen we hierop in."

Eerste vestiging in 2018
In het najaar van 2018 opent de eerste vestiging van NUTTIG! in wooncomplex de BrouwerIJ op Zeeburgereiland, in eigendom van CBRE Global Investors. Bedrijfscateraar Appèl is verantwoordelijk voor de invulling van het horecagedeelte van NUTTIG!. Appèl onderscheidt zich onder andere door de focus op commerciële horecafaciliteiten. Bovendien is zij sterk in het vertalen van trends in food en hospitality naar creatieve concepten. Appèl en Arrange Integrated hebben in elkaar de perfecte match voor NUTTIG! gevonden.

Voorzien in de individuele behoefte
John van de Bunt, commercieel directeur bij Appèl: “Wij zien NUTTIG! als de ideale kans om invulling te geven aan een van de huidige trends binnen de foodservicebranche, namelijk het vervagen van eetmomenten. Binnen NUTTIG! voorzien wij onze gasten op ieder moment van de dag in de juiste behoeften. Ontbijten om 12:00 uur? Geen probleem. Lunchen met een stevige maaltijd? Kan! Samen met Arrange Integrated gaan we de uitdaging aan.”

Top