Plant Power inspiratieweek

Inspiratieweek
Samen en met passie voor eten en drinken zetten we ieder jaar diverse inspiratieweken in op onze locaties. Met deze inspiratieweken maken onze gasten, opdrachtgevers en medewerkers kennis met nieuwe concepten en producten. Op maandag 8 oktober 2018 start de derde inspiratieweek van dit jaar met de lancering van ons nieuwe concept 'Plant Power'.
 
Plant Power
Geniet van heerlijke vegetarische en veganistische gerechten. Deze inspiratieweek barst van de kleuren, lekkernijen én vitaminen dus laat je verrassen! We lanceren drie nieuwe Food Favorites: 'Ti Ta Tofu', 'Magic Mushrooms' en 'Chilling Beans ft. BOON'. We willen laten zien dat een stukje vlees of vis niet altijd nodig is. Je kunt namelijk eindeloos variëren met granen, groenten en heerlijke peulvruchten. Deze producten zijn gezond en zorgen voor super veel power!
 
Onze medewerkers krijgen de vrijheid om te bepalen welke recepturen ze willen gebruiken, waardoor afwisseling en creativiteit ontstaat. Na een inspiratieweek besluit een locatie zelf welke gerechten ze toevoegen aan de menucyclus.
Top