Spiksplinternieuw bedrijfsrestaurant Trinseo

In september 2017 heeft Trinseo een nieuw bedrijfspand geopend op het Maintenance Valuepark in Terneuzen. Wij zorgden voor een gloednieuw en modern restaurant. Geen ouderwets lijnbuffet meer maar een compacte foodcourt met een eigentijdse uitstraling en natuurlijk heerlijk eten en drinken!

Foodbeleving
Bij binnenkomst valt je oog direct op de grote lichtletters ‘EAT’. Dit geeft meteen die sfeer aan het restaurant waar we naar zochten. Onze locatiedesigner Luc van den Brand, die het restaurant ontworpen heeft, vertelt: “De opdrachtgever wilde een eigentijdse en moderne uitstraling. We hebben een foodcourt gecreëerd waarmee we de beste foodbeleving kunnen bieden. Er is plaats voor frontcooking en de gerechten en producten presenteren we vers op de counter.” FM Groep was verantwoordelijk voor de realisatie van dit project. 

Gezond assortiment
Een gezond assortiment was ook een belangrijke pijler voor het nieuwe restaurant. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat 60 procent van het assortiment een verantwoorde keuze is. De betere keuzes presenteren we opvallend en aantrekkelijk zodat gasten eerder voor deze producten kiezen.

Medewerkers maken het verschil
De vaste krachten die in het bedrijfsrestaurant werken zijn Carola en Joy. Zij maken her verschil! Ze kennen de medewerkers van Trinseo en andersom. Dat is fijn en komt de service ten goede. Elke dag weer zorgen zij voor de bereiding en presentatie van het assortiment.

Top