SPRING inspiratieweek: spring (is) in the air!

SPRING. Ze is er weer. De zon schijnt, de vogels fluiten. In deze onzekere tijd, houdt het ons op de been dat de seizoenen altijd doorgaan. De wereld draait rond en staat nooit stil. En wij ook niet!

Want wat is het belangrijk om elkaar te blijven inspireren, enthousiasmeren en verbinding met elkaar te zoeken. Dat is precies wat we willen overbrengen met deze, ietwat andere, inspiratieweek. Dit digitale magazine staat vol recepturen, kookfilmpjes én tips en tricks voor het thuiswerken. We hebben dit verwerkt in drie leuke thema’s. Laat je inspireren en verdiep je in de wereld van workouts met tomaten, siroop die voor sociale contacten zorgt en een kruidenblend die je helpt om werk en privé gescheiden te houden.

Dat we ons moeten aanpassen, dat is het afgelopen jaar wel gebleken. Eigenlijk net zoals de natuur dat doet nu de lente weer voor de deur staat. Laten we zelf ook de bloemetjes weer buiten zetten, in beweging blijven en veel ideeën laten ontspruiten tijdens dit prachtige seizoen. SPRING, wat fijn dat je er bent.

Bekijk hier ons digitale magazine boordevol inspiratie over voeding, beweging en ontspanning. Het magazine bevat onder andere kookvideo's om thuis zelf aan de slag te gaan met onze heerlijke recepten. Workouts om fit te blijven, maar ook tips over hoe jij werk en privé in balans houdt en in contact blijft met je collega's. Kortom alles voor een optimale werkdag, thuis of op het werk! 

Ga naar het magazine!

Top