Jaarverslag

Jaarverslag 2018: samen groeien

Bekijk het allereerste geïntegreerde jaarverslag van Appèl en onze dochteronderneming Markies Catering!

Ons familiebedrijf is de afgelopen jaren enorm gegroeid, met als absoluut hoogtepunt de opening van ons belevings- en inspiratiecentrum in 's-Hertogenbosch in 2018. Groei is voor ons belangrijk, omdat onze impact daardoor groter wordt. Daarnaast maakt groei het mogelijk om te blijven investeren en innoveren. Als creatieve cateraar willen we niet anders!

Wij houden van een transparante samenwerking. Een jaarverslag is voor ons een logische stap om aan alle stakeholders te laten zien waar wij mee bezig zijn en hoe wij presteren op belangrijke thema's. 

De beste foodbeleving
Het is onze ambitie om de beste foodbeleving voor de wereld te bieden, onze gasten dagelijks te inspireren en zo een gezond en duurzaam eetpatroon te stimuleren. Dit doen we met het aanbod, een flinke dosis inspiratie, creativiteit en door onze opdrachtgevers en gasten mee te nemen in onze ambitie. 

Vernieuwing en verrassing
Als we terugblikken op 2018 blijft de markt in de ban van vernieuwing. Opdrachtgevers willen verrast worden met grensoverschrijdende ideeën. Gezondheid, vitaliteit, circulariteit en duurzaamheid zijn minimale eisen om maar enigszins mee te mogen doen bij aanbestedingen. 

In 2018 namen we mooie stappen om het assortiment duurzamer en gezonder te maken voor onze gasten en voor de wereld. We organiseerden een volledig vegetarische 'Plant Power' inspiratieweek. We bieden geen plastic rietjes meer aan en onze servetten zijn inmiddels van duurzaam materiaal. Tevens werden we in 2018 als eerste cateraar lid van de Green Protein Alliance, waarin we samen met andere partijen werken aan de transitie naar meer plantaardige eiwitten. Ook op het gebied van vitaliteit en onze mensen zijn we een duidelijke weg ingeslagen en hebben we veel stappen gezet. Zo is ons Slim + Fit vitaliteitsprogramma verder ontwikkeld en uitgezet op locaties.   

Wil je meer weten over hoe wij omgaan met belangrijke thema's en wat hierin onze ambities zijn voor de toekomst? Je leest het in het jaarverslag. We leggen de verbinding tussen voeding, gasten, hun gezondheid, de aarde en onze mensen. Verbinding van groot belang om de ambitie die wij hebben te realiseren. Samen met onze opdrachtgevers, medewerkers, leveranciers en andere partners maken we het verschil! 

Veel leesplezier!

 

Top