Jaarverslag

Jaarverslag 2018: samen groeien

Bekijk het allereerste geïntegreerde jaarverslag van Appèl en Markies Catering! Ons familiebedrijf is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Bij deze groei hoort een andere bedrijfsvoering en een jaarverslag is onderdeel van deze ontwikkeling.

Het is onze ambitie om de beste foodbeleving voor de wereld te bieden, onze gasten te inspireren en zo een gezond en duurzaam eetpatroon te stimuleren. Dit doen we met het aanbod, een flinke dosis inspiratie, creativiteit en door onze opdrachtgevers en gasten mee te nemen in onze ambitie. 

Als we terugblikken op 2018 blijft de markt in de ban van vernieuwing. Opdrachtgevers willen verrast worden met grensoverschrijdende ideeën. Gezondheid, vitaliteit, circulariteit en duurzaamheid zijn minimale eisen om maar enigszins mee te mogen doen bij aanbestedingen. 

In 2018 namen we mooie stappen om het assortiment duurzamer en gezonder te maken voor onze gasten en voor de wereld. We organiseerden een volledig vegetarische 'Plant Power' inspiratieweek. We bieden geen plastic rietjes meer aan en onze servetten zijn inmiddels van duurzaam materiaal. Tevens werden we in 2018 als eerste cateraar lid van de Green Protein Alliance, waarin we samen met andere partijen werken aan de transitie naar meer plantaardige eiwitten. 

In het jaarverslag geven we onze medewerkers, opdrachtgevers en andere stakeholders inzicht in onze resultaten. We laten zien hoe wij omgaan met belangrijke thema's en wat hierin onze ambities zijn voor de toekomst. We leggen de verbinding tussen voeding, onze gasten, hun gezondheid, de aarde en onze mensen. Klik op de afbeelding hieronder om het jaarverslag te openen. 

Veel leesplezier!

Top