Zoek je iets anders?


Over Appèl | Ons DNA

ONS DNA

HIER HERKEN JE ONS AAN

Dit DNA heeft ons gebracht waar we zijn en geeft richting aan waar we naartoe gaan. Het geeft ons vertrouwen in de toekomst en vormt dan ook de grondslag van onze strategische keuzes. Kenmerkend voor ons DNA zijn de volgende vier eigenschappen: Creatief, Samen, Passie en Open.

PASSIE, BETROKKEN EN GEDREVEN

Eten en drinken zorgt voor verbinding, het brengt mensen samen, en wij zijn degenen die dit met passie mogen faciliteren. Deze passie zorgt er voor dat we net dat stapje extra zetten. Wij zijn ondernemende, nieuwsgierige pioniers die zich elke dag vol overgave inzetten voor elkaar, onze gasten en voor de wereld om ons heen; dat is de kern van onze dienstverlening. Opleiding, training en perspectief zijn de basis voor de betrokkenheid en gedrevenheid van onze medewerkers binnen alle lagen van organisatie. Onze mensen zijn onze oren, onze ogen, ons visitekaartje. We zien hen als het belangrijkste kapitaal van onze organisatie. We stimuleren en faciliteren onze mensen dan ook om ons vak vanuit het hart met liefde, aandacht en enthousiasme uit te oefenen.

OPEN, OOG VOOR JOUW WENS

Wij zijn een echt familiebedrijf met een informele cultuur waarin iedereen meedoet. Bij ons zijn de lijnen kort, luisteren we naar elkaar en staan we open voor ieders input. We zijn namelijk vastbesloten in onze missie – samen mensen blij maken – maar wél flexibel in de aanpak. We staan voor onze eigen mening, maar zijn ook nieuwsgierig naar die van een ander. Hierdoor hebben we van nature de houding om te zoeken naar de manier waarop we zaken samen wél voor elkaar kunnen krijgen. Geen opdrachtgever heeft dezelfde vraag, iedere individuele gast heeft zijn eigen wensen en al onze medewerkers zijn uniek. We hebben dus altijd oog voor jouw wens. Wees welkom!

CREATIEF, DURVEN DOEN

Geen opdrachtgever heeft dezelfde vraag, iedere individuele gast heeft zijn eigen wensen en al onze medewerkers zijn uniek. Dit maakt dat wij nooit klakkeloos een concept van de plank halen, maar altijd weer met open blik beginnen te bouwen aan de passende oplossing. We zoeken continu naar innovatie en trends en durven maatwerk te bieden, omdat creativiteit en ondernemerschap ons heeft gebracht waar we nu zijn. Onze jarenlange ervaring op het gebied van eten en drinken maakt dat we durven te vertrouwen op ons onderbuikgevoel: het samen betreden van een ongebaand pad brengt vaak zoveel moois!

SAMEN, HET VERSCHIL MAKEN

Bij Appèl zijn we praktisch ingesteld en staan we met beide benen op de grond. We kunnen en doen het niet alleen. Wij geloven in transparant partnerschap en gelijkwaardige samenwerking met onze opdrachtgevers, onze collega’s, onze gasten, onze ketenpartners en met facilitaire partners binnen de gebouwen waar wij het eten en drinken verzorgen. Wij zijn geen leverancier die uitsluitend binnen de kaders van haar eigen discipline opereert, we zijn een partner die samen met anderen bouwt aan vernieuwende en duurzame oplossingen die passen bij de (steeds veranderende) wens van onze gasten en opdrachtgevers. Samen maken we iedere dag weer het verschil!

ONZE MISSIE EN VISIE

Onze missie en visie sluiten aan bij wie wij zijn en komen voort uit ons DNA. Daar lees je meer over op deze pagina!

Over onze missie & visie