Vakbeurs Facilitair

Maak kennis met ons!

Het is bijna weer zo ver: van 29 t/m 31 januari 2020 vindt de Vakbeurs Facilitair plaats in de jaarbeurs Utrecht. Dé vakbeurs om je te laten inspireren door de facilitaire sector. Wij nodigen jou graag uit bij ons aan tafel om te laten zien wie wij zijn en wat we voor jouw organisatie (nog meer) kunnen betekenen.

Samen de beste foodbeleving realiseren
Zoals je wellicht weet hebben wij in 2019 SAB Catering overgenomen. Dit betekent dat we nog meer specialisme en creativiteit in huis hebben om de beste foodbeleving te realiseren. Appèl, Markies en SAB Catering zijn samen specialist in bedrijfs-, commerciële-, zorg-, en onderwijscatering. Wij bieden maatwerk cateringconcepten die helemaal zijn afgestemd op de doelgroep. Tijdens de beurs staat ons team van creatieve specialisten voor jou klaar. Loop samen met hen door onze speciale experience stand en laat je inspireren en informeren op het gebied van catering, vitaliteit, duurzaamheid en de laatste trends. Onze chef-kok Mannus verrast je ondertussen met heerlijke hapjes en drankjes.

Maak een afspraak met een van onze creatieve experts en laat je inspireren!

SCHRIJF JE HIER GRATIS IN

Het is ook mogelijk om een persoonlijke afspraak te maken met een van onze sales experts. Bel ons voor de mogelijkheden via 073 - 70 74 178.

Top