Op locatie

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe cateringmedewerkers voor onze bedrijfsrestaurants. Heb jij, net als wij, een enorme passie voor eten en drinken, wil je het mensen graag naar hun zin maken en stroomt gastvrijheid door je bloed? Solliciteer dan op een van de openstaande vacatures. Heb je interesse, maar staat jouw perfecte vacature er niet tussen? Open sollicitaties zijn altijd welkom! Stuur dan je CV + motivatie naar vacature@appel.nl. Wie weet drinken we binnenkort een kop koffie samen.

Medewerker Theaterhoreca - 3 tot 25 uur - Theater aan de Parade 's-Hertogenbosch

Theater aan de Parade is een begrip in ’s-Hertogenbosch en omstreken. Naast de 300 uiteenlopende voorstellingen per jaar is het Theater een bruisende ontmoetingsplek, gelegen aan de Parade in hartje centrum van ’s-Hertogenbosch. Het Theater is voorzien van een sfeervol Theatercafé en drie gezellige foyers, waar ons gepassioneerd horecateam de gasten dagelijks hartelijk ontvangen. Jij kunt deel uit maken van dit team, want wij zoeken nieuwe horecakanjers voor het Theater.

Horecahelden, gastgerichte toppers en ambitieuze enthousiastelingen, wij zoeken jullie!
We zijn op zoek naar super gemotiveerde, representatieve en flexibele horecamedewerkers. Binnen deze functie ben je, samen met enthousiaste collega’s, het visitekaartje van ons bedrijf en daarmee verantwoordelijk voor de gehele gastbeleving binnen het Theater. Voor aanvang, tijdens en na afloop van een voorstelling zal jij de gasten verrassen met geurige koffie, een goed glas wijn en heerlijke hapjes. Daarnaast ben je werkzaam tijdens de vele gevarieerde evenementen die plaatsvinden in Theater aan de Parade. Als gastgerichte horecamedewerker binnen ons bedrijf heb je ontzettend veel afwisselende taken. Van ontvangst van theaterbezoekers, bediening, barwerkzaamheden en het opnemen van bestellingen. Je ruimt tafels af wanneer dit nodig is en draagt zorg voor het correct ophangen en beheren van jassen.

Het betreft een afwisselende horecafunctie, met zicht op vaste uren op contract. Je werkt voornamelijk avonduren en in de weekenden. Naast een zomer met prachtige voorstellingen en evenementen zoals Festival Boulevard gaat er vanaf september 2017 wederom een spetterend theaterprogramma van start. Hierdoor zal er vanaf deze periode nog vaker beroep gedaan worden op ons team met horecamedewerkers. Als klap op de vuurpijl werk je in november 2017 en februari 2018 natuurlijk tijdens carnavalsevenementen. Ervaring in de horeca is niet noodzakelijk. Kom met jouw enthousiasme werken bij het Theater en laat je on-the-job trainen en ontwikkel jezelf als ons horeca toptalent.

Wat zijn jouw geheime ingrediënten?

 • Je bent minimaal 18 jaar oud.
 • Je hebt een representatieve uitstraling.
 • Je beschikt over een energieke houding met affiniteit voor theater.
 • Je functioneert goed in een team en bent een betrouwbaar persoon.
 • Je bent zeer flexibel inzetbaar. Het werken in de avond en het weekend is voor jou ideaal.
 • Ook werk je graag extra uren vanaf september en tijdens carnavalsevenementen.
 • Je bent woonachtig in (de regio van) ’s-Hertogenbosch.

Enthousiast?
Zie jij jezelf al helemaal werken bij het Theater? Betreedt dan het podium en overtuig ons van jouw passie, maar bovenal met jouw persoonlijkheid en drive! Laat ons kennis met jou maken en meld je aan voor deze bijeenkomst. Stuur jouw C.V. en motivatie naar horecavacature@theateraandeparade.nl.

deel deze vacature

Spoelkeuken medewerker - 15 uur per week - Gorinchem

Super flexibele horecahelden, harde werkers en foodfanaten opgelet!
Graag stellen wij onszelf voor; wij zijn Appèl. Een middelgrote en eigenzinnige cateraar met onwijs veel passie voor eten en drinken. Wij zijn trots op ons karakter en vooral op onze medewerkers. Wij runnen bedrijfsrestaurants door heel Nederland, met gave foodconcepten en pure gastvrijheid. In Gorinchem bevindt zich het hoofdkantoor van een groot Nederlands scheepsbouwconcern, een professionele organisatie waar Appèl de bedrijfscatering verzorgd. Voor deze locatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven spoelkracht. Dit is jouw kans om deel uit te maken van ons team!

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken en schoonhouden van de spoelkeuken, vaatwasmachine, werkruimten en materialen van het bedrijfsrestaurant. Je ondersteunt het cateringteam, en zorgt ervoor dat het cateringteam optimaal kan functioneren. Een uitdagende functie! 

Wat zijn jouw geheime ingrediënten?

 • Je hebt een berg ervaring in de horeca of catering.
 • Je hebt een dienstverlenende en servicegerichte instelling.
 • Je bent een echte teamplayer.
 • Je bent super flexibel.
 • Je kan efficiënt en snel te werk gaan.
 • Je bent in staat fysiek zwaar werk te verrichten.
 • Je bent woonachtig in (de regio van) Gorinchem.

Wat serveert Appèl?
Het betreft een functie als spoelkracht medewerker voor 15 uur per week. De diensten vinden plaats van maandag tot en met vrijdag en de werktijden liggen tussen 12.00 en 15.00 uur. Je bent werkzaam in een team van 7 collega's, waaronder één directe collega in de spoelkeuken. Samen halen jullie het beste in elkaar naar boven!

Je komt te werken in een inspirerende werkomgeving, waarin je veel verantwoordelijkheid draagt voor de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast werk je samen met een gepassioneerd team. Ook gelden er goede arbeidsvoorwaarden. 

Hongerig geworden naar deze baan?
Dus word jij gedreven door jouw passie voor eten en drinken? Pak je de uiteenlopende taken zelfstandig aan? Dan ben jij een perfecte aanvulling voor ons horecateam! Reageer direct en stuur een sollicitatie en C.V. via onderstaande button.

Voor meer informatie bekijk onze website (klik linksboven op het logo) en voor vragen over de sollicitatie of de sollicitatieprocedure zijn wij op alle werkdagen tussen 14.00 – 16.00 uur telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 073-70 74 128.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

deel deze vacature

Horecamedewerker diverse bedrijfsrestaurants - 10 uur per week - regio Hilversum

Super flexibele horecahelden, foodfanaten en gastgerichte toppers opgelet!
Graag stellen wij onszelf voor; wij zijn Appèl. Een middelgrote en eigenzinnige cateraar met onwijs veel passie voor eten en drinken. Wij zijn trots op ons karakter en vooral op onze medewerkers. Wij runnen bedrijfsrestaurants door heel Nederland, met gave foodconcepten en pure gastvrijheid. Ook in de provincie Utrecht beheren we de prachtigste cateringlocaties, zoals in Naarden, Hilversum, Baarn en Amersfoort. Heb jij passie voor eten en drinken en ben jij op zoek naar een flexibele baan? Dit is jouw kans om deel uit te maken van ons regioteam in de regio Hilversum-Amersfoort! We zijn namelijk per direct op zoek naar een enthousiaste en ervaren collega.

Als regiokracht werk je flexibel op gemiddeld 5 tot 10 locaties in Hilversum en omgeving. Diverse teams en afwisselende werkzaamheden: geen dag is hetzelfde in deze functie bij Appèl! Jij wordt met jouw expertise regelmatig ingezet bij de relatief kleine cateringlocaties. De ene dag tref je, samen met één directe collega, de voorbereidingen voor de lunchgebruikers van een vooruitstrevend ICT bedrijf en werk je daarna hard in de spoelkeuken om alles weer tip top in orde te maken. De andere dag verzorg je, als een ware gastheer/gastvrouw, de kassawerkzaamheden tijdens het lunchmoment voor de creatieve medewerkers van een mediabedrijf. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bijvullen en onderhouden van de diverse drank- en snoepautomaten. Uitdagend en afwisselend: van Naarden tot Amersfoort en van Utrecht tot Baarn!

Wat zijn jouw geheime ingrediënten?

 • Je hebt passie voor eten en drinken.
 • Je hebt een berg ervaring in de catering/horeca.
 • Je kunt perfect inspelen op de wensen van de gast.
 • Je bent stressbestendig en weet van aanpakken.
 • Je werkt graag op diverse locaties met verschillende mensen.
 • Je bent flexibel inzetbaar van maandag tot en met vrijdag.
 • Beschikking over een auto is een must!
 • Je bent woonachtig in (de regio van) Hilversum tot Amersfoort.

Het betreft een functie in de regio voor 10 uur per week. Diensten vinden plaats van maandag tot en met vrijdag, tussen 07.00 uur en 19.00 uur. Flexibiliteit en mobiliteit is  een must, zodat je tijdens ziekte of vakantie van collega's ingezet kan worden op de diverse locaties. Daarnaast zijn er goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenregeling met vergoeding van alle gereden kilometers à €0,11 per km.

Hongerig geworden naar deze baan?
Word jij gedreven door jouw passie voor eten en drinken? Pak je de uiteenlopende taken zelfstandig aan, maar functioneer je ook goed in een team? En is het voor jou geen probleem om flexibel inzetbaar te zijn binnen de aangegeven tijden? Dan ben jij een perfecte aanvulling voor ons horecateam! Versterk het regioteam en werk op afwisselende locaties met verschillende collega's. Reageer direct en stuur een motivatie en C.V. via onderstaande button of naar vacature@appel.nl.

Voor vragen over de sollicitatie of de sollicitatieprocedure zijn wij op alle werkdagen tussen 14.00 – 16.00 uur telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 073-70 74 128.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

deel deze vacature

Horecamedewerker - 3 tot 38 uur per week - Hilversum

EEN UITDAGENDE BIJBAAN IN DE HORECA VOOR AMBITIEUZE STUDENTEN EN FLEXIBELE HORECAHELDEN IN HILVERSUM!
Graag stellen wij onszelf voor; wij zijn Appèl. Een jong en eigenzinnige cateraar met onwijs veel passie voor eten en drinken. Wij runnen bedrijfsrestaurants door heel Nederland, met gave foodconcepten en pure gastvrijheid. Zo ook, vanaf juni 2017, bij het museumrestaurant van het ‘Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid’ in Hilversum. In het Grand Café, de hippe espressobar en op het heerlijke buitenterras verwelkomen wij iedere dag van de week de vele gasten van de Beeld en Geluid Experience. Ben jij een gastvrije kanjer én ben jij op zoek naar een flexibele (bij)baan? Dit is jouw kans om deel uit te maken van ons gloednieuwe horecateam in Hilversum! We zijn namelijk per direct op zoek naar meerdere flexibele nieuwe collega’s voor in ons museumrestaurant.

Bij Beeld en Geluid is geen dag hetzelfde! De ene dag ontvang jij met jouw enthousiasme en gastvrije expertise een groep jeugdige bezoekers. Weer een andere dag verzorg je, als ware gastheer/gastvrouw, een uitgebreide borrel voor zakelijke gasten. Jij wordt flexibel ingezet tijdens feestelijke evenementen en dagelijkse horecawerkzaamheden. Jij draait mee tijdens de borrels in de avond, uitgebreide dinerbuffetten en walking diners in het weekend. Daarnaast verzorg je interne banqueting-activiteiten voor personeelsleden. Samen met jouw gedreven collega’s zorg jij voor een onvergetelijke ervaring voor alle bezoekers van dit pand!

Wat zijn jouw geheime ingrediënten?

 • • Je hebt passie voor eten en drinken.
 • • Je bent een échte horecatopper.
 • • Je bent leergiering en houdt van aanpakken.
 • • Je weet perfect in te spelen op de wensen van de gast.
 • • Je hebt een representatieve uitstraling.
 • • Je bent super flexibel inzetbaar, ook in de avond en het weekend.
 • • Je bent woonachtig in (de omgeving van) Hilversum.

Wat serveert Appèl?
Appèl is op zoek naar enthousiaste horecamedewerkers voor deze toplocatie. Onze horecagelegenheid is zeven dagen per week geopend. Je zal zowel door de weeks als in het weekend worden ingezet. Flexibiliteit is dus een must! Hierdoor is het een uitdagende baan die zeker goed te combineren is met bijvoorbeeld een studie. Je komt te werken in een inspirerende werkomgeving, waarin je veel verantwoordelijkheid draagt voor de dagelijkse werkzaamheden. Er gelden goede arbeidsvoorwaarden.

Hongerig geworden naar deze topbaan?
Wil jij onderdeel uitmaken van een enthousiast en vakkundig team waarbij gastbeleving het uitgangspunt is? Kook jij over van creativiteit, passie voor eten en drinken en enthousiasme? Ben jij op zoek naar een superveelzijdige baan die je goed kan combineren met je studie? Dan pas jij helemaal binnen het team van deze eigenzinnige cateraar. Ga de uitdaging aan! Stuur een motivatie en C.V. via onderstaande button of direct via vacature@appel.nl.

Voor meer informatie zijn wij op alle werkdagen tussen 14.00 – 16.00 uur telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 073-70 74 128.Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

deel deze vacature

Horecamedewerker diverse bedrijfsrestaurants - 20 uur per week - Regio Amsterdam

Super flexibele horecahelden, foodfanaten en gastgerichte toppers in Amsterdam opgelet!
Graag stellen wij onszelf voor; wij zijn Appèl. Een middelgrote en eigenzinnige cateraar met onwijs veel passie voor eten en drinken. Wij zijn trots op ons karakter en vooral op onze medewerkers. Wij runnen bedrijfsrestaurants door heel Nederland, met gave foodconcepten en pure gastvrijheid. Ook in Amsterdam hebben wij meerdere prachtige cateringlocaties. Heb jij passie voor eten en drinken en ben jij op zoek naar een flexibele baan? Dit is jouw kans om deel uit te maken van ons regioteam in Amsterdam! We zijn namelijk per direct op zoek naar een enthousiaste en ervaren collega.

Als regiokracht werk je flexibel op ongeveer 5 verschillende locaties in de omgeving van Amsterdam. Diverse teams en afwisselende werkzaamheden: geen dag is hetzelfde in deze functie bij Appèl! Je werkt mee op de werkvloer tijdens lunches, koffie- en vergaderservices en zorgt dat deze vlekkeloos verlopen. Verleid jouw gasten met de heerlijke geur van goede koffie, smakelijke broodjes en verse lunch maaltijden. De presentatie van het gevarieerde aanbod valt hierbij ook onder jouw verantwoordelijkheid. Jij bent met jouw gastvrijheid en dienstverlening hèt visitekaartje van Appèl.

Wat zijn jouw geheime ingrediënten?

 • Je hebt een berg ervaring in de horeca of catering.
 • Je beschikt over onwijs veel passie voor het vak.
 • Je hebt een dienstverlenende, gastvrije en servicegerichte instelling.
 • Je hebt een open houding, bent proactief en communicatief vaardig.
 • Je bent een echte teamplayer.
 • Je bent super flexibel en representatief.
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer.
 • Je bent woonachtig in (de regio van) Amsterdam.

Het betreft een functie in de regio Amsterdam voor 20 uur per week. Diensten vinden plaats van maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn afwisselend. Flexibiliteit en mobiliteit is een must, zodat je tijdens ziekte of vakantie van collega's ingezet kan worden op de diverse locaties. Daarnaast zijn er goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenregeling met vergoeding van alle gereden kilometers à €0,11 per km.

Hongerig geworden naar deze baan?
Dus word jij gedreven door jouw passie voor eten en drinken? Pak je de uiteenlopende taken zelfstandig aan, maar functioneer je ook goed in een team? Dan ben jij een perfecte aanvulling voor ons horecateam! Reageer direct en stuur een sollicitatie en C.V. via onderstaande button.

Voor meer informatie bekijk onze website (klik linksboven op het logo) en voor vragen over de sollicitatie of de sollicitatieprocedure zijn wij op alle werkdagen tussen 14.00 – 16.00 uur telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 073-70 74 128.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

deel deze vacature

Cateringmedewerker - 12 uur per week - Nijmegen

Zelfstandige horecahelden en gedreven foodfanaten in Nijmegen, kom werken in de catering!
Per september 2017 start Appèl bij een gloednieuwe, kleinschalige cateringlocatie in Nijmegen. Een culinaire uitdaging waarin wij dagelijks 50 gasten verrassen met onze gastvrijheid en vernieuwende foodconcepten. Voor deze locatie zoeken wij een nieuwe collega voor 12 uur per week. Het betreft een eenmanslocatie waarin jij deze toko twee dagen per week volledig zelfstandig runt en jouw diensten afwisselt met één directe collega. De functie is voor twee dagen per week, zes uur per dag. Smaakt dit naar meer? Dit is jouw kans om deel uit te maken van ons cateringteam en het gezicht te worden van deze nieuwe locatie.

Jij verzorgt twee dagen per week de cateringwerkzaamheden met volle overgave. Verras met jouw creativiteit de gasten met de heerlijke geur van soep, rijkelijk belegde broodjes en diverse salades. De presentatie van het gevarieerde aanbod valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je verzorgt daarnaast kassawerkzaamheden en banqueting-activiteiten, zoals de koffie- en thee service. Het bestellen van de producten en administratieve werkzaamheden vallen ook onder jouw taken. Zo is iedere dag super afwisselend!

Wat zijn jouw geheime ingrediënten?

 • Je hebt een berg ervaring in de horeca of catering.
 • Je beschikt over onwijs veel passie voor het vak.
 • Je hebt een dienstverlenende, gastvrije en servicegerichte instelling.
 • Je hebt een open houding, bent proactief en communicatief vaardig.
 • Je werkt zelfstandig en weet van aanpakken.
 • Je bent flexibel en gaat graag uitdagingen aan.
 • Je bent woonachtig in (de regio van) Nijmegen.

Wat serveren wij?
Het betreft een functie voor 12 uur per week op een vaste cateringlocatie. Je werkt twee dagen per week en staat zelfstandig in het restaurant. De werktijden liggen tussen 08.00 en 17.00 uur. Het restaurant heeft een openstelling van maandag tot en met vrijdag. Samen met een directe collega regel je de bezetting op locatie. Dus flexibiliteit is een must. Je komt te werken in een inspirerende werkomgeving, waarin je veel verantwoordelijkheid draagt voor de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast werk je nauw samen met een gepassioneerd collega en rayonmanager. Ook krijg je gave foodconcepten en hulpmiddelen aangeleverd vanuit het hoofdkantoor. Er gelden goede arbeidsvoorwaarden.

Hongerig geworden naar deze topbaan?
Kun jij ons overtuigen met jouw passie, maar bovenal met jouw persoonlijkheid en drive? Reageer dan direct en stuur een motivatie en C.V. via onderstaande button of naar vacature@appel.nl. Voor meer informatie zijn wij op alle werkdagen tussen 14.00 – 16.00 uur telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 073-70 74 128.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

deel deze vacature

Medewerker bedrijfsrestaurant - 12 uur per week - Boxtel

Horecahelden, foodfanaten en gastgerichte toppers in Boxtel opgelet!
Graag stellen wij onszelf even voor; wij zijn Appèl. Een middelgrote en eigenzinnige cateraar met onwijs veel passie voor eten en drinken. Wij zijn trots op ons karakter en vooral op onze medewerkers. Wij runnen bedrijfsrestaurants door heel Nederland, met gave foodconcepten en pure gastvrijheid. Smaakt dit naar meer? Dit is jouw kans om deel uit te maken van ons team! Voor een van onze cateringlocaties In Boxtel zijn wij, per eind augustus, namelijk op zoek naar een enthousiaste collega om samen met een groot team op een vaste locatie een geweldige foodbeleving neer te zetten.

Samen met dit enthousiaste topteam van ongeveer 30 collega's verzorgen jullie uiteenlopende cateringwerkzaamheden. In ons bedrijfsrestaurant, bij een internationale vleesproducent, ontvangen wij dagelijks wel 1000 gasten per dag. Uit jouw passie voor eten tijdens het voorbereiden en uitgeven van de gezonde en veelzijdige lunchgerechten. Je verricht zowel keuken- als spoelwerkzaamheden. Daarnaast sta je zowel achter de kassa als achter de counter. Oftewel, een super veelzijdige functie met veel uitdagingen. Jij laat het de gasten aan niets ontbreken!

Wat zoeken wij in jou?

 • Je hebt passie voor eten en drinken.
 • Je hebt ervaring in de horeca en/of catering.
 • Je geeft altijd energie aan jouw collega's en werkt graag samen.
 • Je bent stressbestendig en werkt het liefste in een drukke omgeving.
 • Je bent vijf dagen per week flexibel inzetbaar.
 • Je bent een harde werker.
 • Je bent woonachtig in (de regio van) Boxtel.

Wat serveert Appèl?
Je bent werkzaam op een vaste locatie in Boxtel voor 12 uur per week. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. De werktijden liggen tussen 07.00 's ochtends en 20.00 's avonds. Flexibiliteit is een must!

Je komt te werken in een inspirerende werkomgeving, waarin je verantwoordelijkheid draagt voor de dagelijkse werkzaamheden. Je krijgt gave foodconcepten en hulpmiddelen aangeleverd vanuit onze eigen conceptontwikkelaar. Je maakt niet alleen deel uit van dit cateringteam maar van een veel groter geheel. Appèl bruist van medewerkers door het hele land met passie voor eten en drinken. Ook gelden er goede arbeidsvoorwaarden. Ga deze uitdaging aan en kom ons cateringteam versterken!

Hongerig geworden naar deze baan?
Word jij gedreven door jouw passie voor eten en drinken? En is het voor jou geen probleem om flexibel inzetbaar te zijn binnen de aangegeven tijden? Dan ben jij een perfecte aanvulling voor ons horecateam! Reageer direct en stuur je motivatie en CV naar ons op! Voor vragen over de sollicitatie of de sollicitatieprocedure zijn wij op alle werkdagen tussen 14.00 – 16.00 uur telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 073-70 74 128.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

deel deze vacature

Medewerker bedrijfsrestaurant - 25 tot 30 uur per week - Amsterdam Zuid-Oost

Horecahelden, foodfanaten en gastgerichte toppers in Amsterdam opgelet!
Graag stellen wij onszelf even voor; wij zijn Appèl. Een middelgrote en eigenzinnige cateraar met onwijs veel passie voor eten en drinken. Wij zijn trots op ons karakter en vooral op onze medewerkers. Wij runnen bedrijfsrestaurants door heel Nederland, met gave foodconcepten en pure gastvrijheid. Smaakt dit naar meer? Dit is jouw kans om deel uit te maken van ons team! Binnen een modern kantorencomplex in Amsterdam Zuid-Oost, waar een prettige, levendige en internationale sfeer heerst, runt Appèl de gezonde cateringvoorziening. Appèl is op zoek naar een cateringmedewerker die op deze locatie, samen met 8 gemotiveerde collega's, een geweldige foodbeleving neer gaat zetten. Samen met dit enthousiaste topteam verzorgen jullie uiteenlopende cateringwerkzaamheden in het bedrijfsrestaurant waar wij dagelijks 200 internationale gasten ontvangen.

Ontvang de gasten met een glimlach en uit jouw passie voor eten tijdens het voorbereiden en uitgeven van de gezonde en veelzijdige lunchgerechten. Je verricht kassawerkzaamheden, verzorgt de vergaderingen, lunches, diners en de verschillende evenementen. Jij laat het de gasten aan niets ontbreken! Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om tijdens afwezigheid van de manager op locatie haar werkzaamheden op te pakken. Maak de roosters, doe de bestellingen, en voer de overige administratieve werkzaamheden uit. Appèl is op zoek naar een groeibriljant die door kan groeien binnen onze organisatie! 

Wat zoeken wij in jou?

 • Je hebt passie voor eten en drinken.
 • Je hebt ervaring in de horeca en/of catering.
 • Je geeft altijd energie aan jouw collega's en werkt graag samen.
 • Je bent stressbestendig en werkt het liefste in een drukke omgeving.
 • Je bent vijf dagen per week flexibel inzetbaar.
 • Je hebt een vrolijke, enthousiaste persoonlijkheid en bent representatief.
 • Jij gaat geen enkele uitdaging uit de weg!
 • Je bent woonachtig in (de regio van) Amsterdam.

Wat serveert Appèl?
Jij bent in deze functie werkzaam op een vaste locatie in Amsterdam Zuid-Oost voor 25 tot 30 uur per week. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en de werktijden liggen tussen 07.00 en 18.00 uur. Flexibiliteit is een must, omdat Appèl werkt met een roulerend werkrooster. Het rooster wordt tijdig bekend gemaakt.

Je komt te werken in een inspirerende werkomgeving, waarin je verantwoordelijkheid draagt voor de dagelijkse werkzaamheden. Je krijgt gave foodconcepten en hulpmiddelen aangeleverd vanuit onze eigen conceptontwikkelaar. Ook gelden er goede arbeidsvoorwaarden. Ga deze uitdaging aan en kom ons cateringteam versterken!

Hongerig geworden naar deze baan?
Word jij gedreven door jouw passie voor eten en drinken? En is het voor jou geen probleem om flexibel inzetbaar te zijn binnen de aangegeven tijden? Dan ben jij een perfecte aanvulling voor ons horecateam! Reageer direct en stuur jouw sollicitatie en C.V. naar ons op.

Voor vragen over de sollicitatie of de sollicitatieprocedure zijn wij op alle werkdagen tussen 14.00 – 16.00 uur telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 073-70 74 128.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

deel deze vacature

Medewerker bedrijfsrestaurant - 15 uur per week - Geldermalsen

Horecahelden, foodfanaten en gastgerichte toppers in Geldermalsen opgelet!
Graag stellen wij onszelf even voor; wij zijn Appèl. Een middelgrote en eigenzinnige cateraar met onwijs veel passie voor eten en drinken. Wij zijn trots op ons karakter en vooral op onze medewerkers. Wij runnen bedrijfsrestaurants door heel Nederland, met gave foodconcepten en pure gastvrijheid. Smaakt dit naar meer? Dit is jouw kans om deel uit te maken van ons team! Voor een van onze cateringlocaties in Geldermalsen zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste collega om in dit bedrijfsrestaurant een geweldige foodbeleving neer te zetten.

Jij verzorgt, samen met je collega's, uiteenlopende cateringwerkzaamheden. In het bedrijfsrestaurant, bij een groot productiebedrijf voor groente en fruit, ontvangen wij dagelijks wel 250 gasten per dag. Uit jouw passie voor eten tijdens het voorbereiden en uitgeven van de gezonde en veelzijdige lunchgerechten. Je verricht werkzaamheden in de keuken en staat zowel achter de kassa als achter de counter. Oftewel, een super veelzijdige functie met veel uitdagingen. Jij laat het de gasten aan niets ontbreken! 

Wat zijn jouw geheime ingrediënten?

 • Je hebt passie voor eten en drinken.
 • Je hebt ervaring in de horeca en/of catering.
 • Je geeft altijd energie aan jouw collega's en werkt graag samen.
 • Je bent stressbestendig en werkt het liefste in een drukke omgeving.
 • Je bent vijf dagen per week flexibel inzetbaar, en daarnaast incidenteel op zaterdag.
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer.
 • Je bent woonachtig in (de regio van) Geldermalsen.

Wat serveert Appèl?
Je bent werkzaam op een vaste locatie in Geldermalsen voor 15 uur per week. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, maar daarnaast ook incidenteel op zaterdag. De werktijden zijn wisselend. De fabriek draait 24 uur per dag, vandaar dat je zowel dag-, avond- en nachtdiensten werkt. Flexibiliteit is een must!

Je komt te werken in een inspirerende werkomgeving, waarin je verantwoordelijkheid draagt voor de dagelijkse werkzaamheden. Je krijgt gave foodconcepten en hulpmiddelen aangeleverd vanuit onze eigen conceptontwikkelaar. Je maakt niet alleen deel uit van dit cateringteam, maar van een veel groter geheel. Appèl bruist van medewerkers door het hele land met passie voor eten en drinken. Ook gelden er goede arbeidsvoorwaarden. Ga deze uitdaging aan en kom ons cateringteam versterken! 

Hongerig geworden naar deze baan?
Word jij gedreven door jouw passie voor eten en drinken? En is het voor jou geen probleem om flexibel inzetbaar te zijn binnen de aangegeven tijden? Dan ben jij een perfecte aanvulling voor ons horecateam. Reageer direct en stuur jouw C.V. en motivatie naar ons op!

Voor meer informatie en voor vragen over de sollicitatie of de sollicitatieprocedure zijn wij op alle werkdagen tussen 14.00 – 16.00 uur telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 073-70 74 128.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

deel deze vacature

Zelfstandig werkend kok diverse bedrijfsrestaurants - 30 uur per week - Regio Amsterdam/Utrecht

Super flexibele keukenkanjers, gedreven kooktalenten en foodfanaten opgelet!
Appèl verzorgt de uitgebreide catering bij toonaangevende kantoorpanden, het bankwezen en commerciële gelegenheden in de Randstad. Voor deze cateringlocaties zijn wij per direct op zoek naar een initiatiefrijke zelfstandig werkend kok met passie voor eten en drinken. Combineer het harde werken in de diverse inspirerende locaties met de goede sfeer binnen cateringteams. Samen maken jullie het verschil!

Als zelfstandig werkend kok zal je de voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden verrichten voor de lunch en banqueting activiteiten. Jij verzorgt, met jouw skills, de buffetten en diners voor de gasten van de verschillende bedrijfsrestaurants. Bereid verse soepen, rijkelijk belegde broodjes en gevarieerde maaltijden. Daarnaast kun jij van tijd tot tijd tijdens evenementen laten zien wat jij als zelfstandig werkend kok in huis hebt! Geef de gasten een unieke smaakervaring aan tafel door middel van showcooking, overtref verwachtingen, en realiseer voortdurend vernieuwende concepten.

Wat zijn jouw geheime ingrediënten? 

 • Je hebt een relevante afgeronde MBO of HBO opleiding.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent super flexibel en gaat graag uitdagingen aan.
 • Bij voorkeur ben je ook in het bezit van het diploma ‘SVH leermeester’.
 • Je werkt het liefst in een turbulente, energieke omgeving.
 • Je kunt feilloos inspelen op wensen van de gast.
 • Je geeft altijd een positieve ‘boost’ binnen het team.
 • Door jouw creativiteit zien de maaltijden er prachtig uit.
 • Goede kennis en omgang met de computer is een vereiste.
 • Je bent woonachtig in (de regio van) Amsterdam, Utrecht of Hilversum.

Wat serveert Appèl?
Het betreft een functie van 20 tot 30 uur per week. De werktijden zijn variabel, maar veelal tijdens kantooruren tussen 08.00 en 18.00 uur. Omdat de verschillende restaurants van maandag tot en met zondag geopend zijn, is het van belang dat jij ieder van deze dagen beschikbaar bent.

Je komt te werken in een inspirerende werkomgeving, waarin je veel verantwoordelijkheid draagt voor de dagelijkse werkzaamheden. Je krijgt gave foodconcepten en hulpmiddelen aangeleverd vanuit onze eigen conceptontwikkelaar. Daarnaast gelden er goede arbeidsvoorwaarden.

Hongerig geworden naar deze topbaan?
Kook jij over van creativiteit, passie en enthousiasme? Pas jij helemaal in het team van deze eigenzinnige cateraar en word jij, net als wij, trots op ons karakter? Ga de uitdaging aan en maak tijdelijk deel uit van ons horecateam in Amsterdam. Kun jij ons overtuigen? Reageer dan direct en stuur een sollicitatie en C.V. (voorzien van een pasfoto) naar vacature@appel.nl . Je kun ook reageren door te klikken op onderstaande button.

Voor vragen over de sollicitatie of de sollicitatieprocedure zijn wij op alle werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 14.00 - 16.00 uur. Ons telefoonnummer is 073-7074 145.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 
  

deel deze vacature

Medewerkers bedrijfsrestaurant en banqueting - 20 of 36 uur per week - Gorinchem

Horeca helden, catering medewerkers en gastgerichte toppers in Gorinchem opgelet!
Appèl biedt per direct twee perfecte horeca banen voor 20 en 36 uur per week! Wij zoeken een cateringmedewerker én een banquetingmedewerker. Je werkt op een vaste locatie met gunstige werktijden, tussen 07.00 en 15.00 uur. Diensten vinden plaats op doordeweekse dagen in ons bedrijfsrestaurant in Gorinchem. In Gorinchem verzorgt Appèl de bedrijfshoreca voor het hoofdkantoor van een groot Nederlands scheepsbouwconcern. Hier verras jij vier tot vijf dagen per week de 500 gasten met fantastische lunchgerechten en jouw gastvrijheid. Ga deze uitdaging aan en kom ons cateringteam per direct versterken!

In de functie van cateringmedewerker verzorg je, samen met een gedreven team van zeven collega's, uiteenlopende cateringactiviteiten. Uit jouw passie voor eten tijdens het voorbereiden en uitgeven van de gezonde een veelzijdige lunchgerechten. Je verricht kassawerkzaamheden en staat achter de counter.

Daarnaast zijn wij op zoek naar een gastgerichte banquetingmedewerker voor de vele extra banqueting activiteiten, zoals borrels, koffieservice en vergaderlunches. Jij laat het de gasten op deze locatie aan niets ontbreken. Je bent een ware gastheer/gastvrouw en zorgt samen met jouw collega's voor de perfecte gastbeleving. Oftewel, een super afwisselende functie met veel uitdagingen!

Wat zijn jouw geheime ingrediënten?

 • Je hebt een ongekende passie voor eten en drinken.
 • Je weet perfect in te spelen op de wensen van de gast.
 • Je werkt het liefst in een team, toont initiatief en weet van aanpakken.
 • Je hebt een representatieve uitstraling.
 • Je bent overdag beschikbaar, van maandag t/m vrijdag.
 • Je bent woonachtig in (de regio van) Gorinchem.

Wat serveert Appèl?

 • Per direct een functie als horecamedewerker óf banquetingmedewerker.
 • Een vaste werklocatie met een gedreven team.
 • Een contract van 20 óf 36 uur per week.
 • Diensten van maandag tot en met vrijdag.
 • Gunstige werktijden tussen 07.00 en 15.00 uur.
 • Werken met zeven enthousiaste collega's.
 • Gave foodconcepten in het bedrijfsrestaurant.
 • Leuke opleiding en training via een eigen e-learning.

Hongerig geworden naar deze baan?
Word jij gedreven door jouw passie voor eten en drinken? Dan ben jij een perfecte aanvulling voor ons horecateam! Reageer direct en stuur een motivatie en C.V. via onderstaande button of naar vacature@appel.nl. Voor vragen over de sollicitatie of de sollicitatieprocedure zijn wij op alle werkdagen tussen 14.00 – 16.00 uur telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 073-70 74 128.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

deel deze vacature

Horecamedewerker diverse bedrijfsrestaurants - 15 uur per week - Rotterdam

Super flexibele horecahelden, foodfanaten en gastgerichte toppers opgelet!
Graag stellen wij onszelf voor; wij zijn Appèl. Een middelgrote en eigenzinnige cateraar met onwijs veel passie voor eten en drinken. Wij zijn trots op ons karakter en vooral op onze medewerkers. Wij runnen bedrijfsrestaurants door heel Nederland, met gave foodconcepten en pure gastvrijheid. Ook in de regio Rotterdam beheren we de prachtigste cateringlocaties, zoals in Spijkenisse, Oud-Beijerland, Heinenoord, Alblasserdam en Barendrecht. Heb jij passie voor eten en drinken en ben jij op zoek naar een flexibele baan? Dit is jouw kans om deel uit te maken van ons regioteam in de regio Rotterdam! We zijn namelijk per direct op zoek naar een enthousiaste en ervaren collega.

Als regiokracht werk je flexibel op gemiddeld 5 tot 10 locaties in Rotterdam en omgeving. Diverse teams en afwisselende werkzaamheden: geen dag is hetzelfde in deze functie bij Appèl! Je werkt mee op de werkvloer tijdens lunches, koffie- en vergaderservices en zorgt dat deze vlekkeloos verlopen. Verleid jouw gasten met de heerlijke geur van goede koffie, smakelijke broodjes en verse lunch maaltijden. De presentatie van het gevarieerde aanbod valt hierbij ook onder jouw verantwoordelijkheid. Jij bent met jouw gastvrijheid en dienstverlening hèt visitekaartje van Appèl!

Wat zijn jouw geheime ingrediënten?

 • Je hebt passie voor eten en drinken.
 • Je hebt een berg ervaring in de catering/horeca.
 • Je hebt een dienstverlenende, gastvrije en servicegerichte instelling.
 • Je hebt een open houding, bent proactief en communicatief vaardig.
 • Je werkt graag op diverse locaties met verschillende mensen.
 • Je bent flexibel inzetbaar van maandag tot en met vrijdag.
 • Beschikking over een auto is een must!
 • Je bent woonachtig in (de regio van) Rotterdam.

Wat serveert Appèl?
Het betreft een functie in de regio Rotterdam voor 15 uur per week. Diensten vinden plaats van maandag tot en met vrijdag. Flexibiliteit en mobiliteit is een must, zodat je tijdens ziekte of vakantie van collega's ingezet kan worden op de diverse locaties. Daarnaast zijn er goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenregeling met vergoeding van alle gereden kilometers à €0,11 per km. 

Hongerig geworden naar deze baan?
Word jij gedreven door jouw passie voor eten en drinken? Ben jij flexibel inzetbaar en in het bezit van eigen vervoer? Dan ben jij een perfecte aanvulling voor ons horecateam! Versterk het regioteam en werk op afwisselende locaties met verschillende collega's. Reageer direct en stuur jouw sollicitatie naar ons op!

Voor meer informatie en voor vragen over de sollicitatie of de sollicitatieprocedure zijn wij op alle werkdagen tussen 14.00 – 16.00 uur telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 073-70 74 128.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

deel deze vacature

Barista - 20 uur per week - Amsterdam Zuid-Oost

Latte art experts, koffiekanjers en espresso lovers opgelet! Wij zoeken een Barista in Amsterdam.
Graag stellen wij onszelf voor; wij zijn Appèl. Een middelgrote en eigenzinnige cateraar met onwijs veel passie voor eten en drinken. Wij zijn trots op ons karakter en vooral op onze medewerkers. Wij runnen bedrijfsrestaurants door heel Nederland, met gave foodconcepten en pure gastvrijheid. Zo ook binnen een modern kantorencomplex in Amsterdam Zuid-Oost, waarin wij het restaurant en de espressobar runnen. Heb jij passie voor koffie, ben jij een ware gastheer/gastvrouw én ben jij op zoek naar een parttime baan? Dit is jouw kans om deel uit te maken van ons horecateam in Amsterdam.

Dagelijks ontvangen wij, met een team van acht collega's, 200 internationale gasten in het restaurant en de espressobar. Jij bent die enthousiaste barista en perfecte gastheer/gastvrouw die de show gaat stelen in de espressobar. De gasten beginnen hun werkdag perfect doordat jij hun koffie met liefde bereidt. Verras jouw gasten met de heerlijke geuren van verse cappuccino, espresso en latte. Daarnaast maak je verse broodjes en salades. Uit jouw passie en gastvrijheid tijdens het bereiden van de koffie, adviseren van de gasten en de verkoop van het assortiment. Daarnaast verzorg je kassa- en schoonmaakwerkzaamheden. Indien nodig zal je werkzaamheden in het bedrijfsrestaurant en banquetingactiviteiten op je nemen. Kortom, een super afwisselende en uitdagende baan!

Wat zijn jouw geheime ingrediënten?

 • Je hebt passie voor eten, drinken en vooral koffie.
 • Je bent een geboren gastheer/gastvrouw.
 • Je hebt ervaring in de horeca en/of koffiebar.
 • Je bent enthousiast en gedreven om nieuwe dingen te leren.
 • Je kunt feilloos inspelen op wensen van de gast.
 • Je bent super flexibel en gaat graag uitdagingen aan.
 • Je bent zowel Nederlands als Engels sprekend.
 • Je woont in (de regio van) Amsterdam Zuid-Oost.

Wat serveert Appèl?
Het betreft een afwisselende functie voor 20 uur per week. De diensten vinden plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 uur en 17.00 uur. Flexibiliteit is een must, omdat Appèl werkt met een roulerend werkrooster. Het rooster wordt tijdig bekend gemaakt.

Je komt te werken in een inspirerende werkomgeving, waarin je veel verantwoordelijkheid draagt voor de dagelijkse werkzaamheden. Jij kunt jezelf goed ontwikkelen in jouw vakgebied en met jouw gastvrijheid. Daarnaast werk je nauw samen met een gepassioneerd team en krijg je gave foodconcepten en hulpmiddelen aangeleverd vanuit het hoofdkantoor. Ook gelden er goede arbeidsvoorwaarden.

Hongerig geworden naar deze topbaan?
Kun jij ons overtuigen met jouw passie, maar bovenal met jouw persoonlijkheid en drive? Reageer dan direct en stuur een motivatie en C.V. via onderstaande button of direct naar vacature@appel.nl. Voor meer informatie of vragen zijn wij op alle werkdagen tussen 14.00 – 16.00 uur telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 073-7074128.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

deel deze vacature
deel deze pagina
Top