Werken bij Appèl

Werken bij Appèl

Bij Appèl komen we samen tot de mooiste resultaten! De expertise van iedere keukenkanjer, horecaheld en foodfanaat is ontzettend waardevol. Rita, die altijd zo vriendelijk ‘smakelijk eten’ zegt. Thea, die de lekkerste broodjes smeert. Silvia die altijd alles smetteloos schoon houdt of Corine die de beste koffie zet. Ook Judith, Milly, Barry, Madelon en al die andere toppers. Samen zijn wij Appèl. Ieder met zijn of haar eigen talent en iedereen met grootse passie voor eten en drinken.

Ook op ons hoofdkantoor koken ze over van creativiteit, passie en enthousiasme. Zij zorgen ervoor dat onze cateringmedewerkers hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Van onze administratief medewerkers Desiree en Marleen tot onze directeur HR Michel, onze operationeel directeur Hans en al die anderen. Allemaal weten ze wat het is om in de keuken te staan of een cateringlocatie te runnen. De verschillende afdelingen op het hoofdkantoor werken nauw samen. Van het bedenken van een mooi cateringconcept, tot de creatie ervan, het inwerken en begeleiden van de operationele medewerkers en het realiseren van nieuwe initiatieven, acties en themaweken.

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers, zoals gepassioneerde cateringmedewerkers voor onze locaties en ondernemende talenten voor diverse functies op ons hoofdkantoor. Heb jij, net als wij, passie voor eten en drinken en stroomt de gastvrijheid door jouw bloed? Bekijk hieronder welke vacatures er open staan op de locaties en ons hoofdkantoor. Heb je interesse, maar staat jouw perfecte vacature er niet tussen? Open sollicitaties zijn altijd welkom.
 

Enthousiaste vakantiekrachten gezocht!

De zomermaanden zijn weer in aantocht! Dat betekent dat de zoektocht naar enthousiaste en gedreven vakantiekrachten weer gestart is. Heb jij interesse en ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij jou in de buurt? Vul dan snel het bovenstaande sollicitatieformulier in! 

meer over werken bij appèl

stage vacatures

Stage vacatures bij Appèl

LEES VERDER
Kom aan tafel - Appèl bedrijfscatering

Op locatie

LEES VERDER
Top