Catering beheerder

25 uur per week
's-Hertogenbosch

Foodlovers in de omgeving van ’s-Hertogenbosch opgelet!
Zie jij het als jouw missie om mensen blij te maken met jouw enorme passie voor eten en gastvrijheid? Dan zoeken wij jou! Voor het bedrijfsrestaurant in ons hoofdkantoor, het belevingscentrum, zoeken we een enthousiaste belevingsmanager met een hart voor hospitality. Wat bieden wij? Een super veelzijdige en uitdagende functie als cateringbeheerder voor 25 uur per week met een perfecte work-life balance! Je werkt maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 14.00 uur. Als er banqueting of een gaaf evenement is, kan het voorkomen dat je werktijden wat afwijken.

In deze uitdagende functie verzorg je dagelijks de lunch en proeverijen voor vaste én externe gasten. De gerechten die jij bereidt weet je op een aantrekkelijke manier te presenteren. Food waste? Echt niet! Voor die overrijpe bananen heb jij het perfecte recept. Vitaliteit, beleving en duurzaamheid zitten bij jou top of mind. Samen met onze gastvrouw/-heer ben je hét visitekaartje van het Belevingscentrum. Jullie hebben allebei oog voor detail en gastvrijheid stroomt door jullie aderen.

Samen met de afdeling Inkoop, Innovatie en Kwaliteit vorm jij ‘commissie Belevingscentrum’ en bouwen jullie aan de ultieme beleving. Tijdens de maandelijkse vergaderingen worden de nieuwste foodtrends besproken en presenteer jij jouw menuvoorstel voor de komende periode. Samen introduceren jullie vernieuwende foodconcepten en worden de reacties van gasten gemonitord. Welk product kunnen we vervangen door een plantaardig alternatief? Hoe kunnen we de looproute van het restaurant optimaliseren? Het Belevingscentrum is dé locatie om te experimenteren!

Je runt het restaurant alsof het jouw eigen toko is en coördineert de dagelijkse gang van zaken; van bestellingen tot administratieve taken. Om data te verzamelen gebeurt het monitoren van experimenten deels digitaal. Gelukkig draai jij je hand niet om voor een formule of grafiek in Excel. Daarnaast boek je de inkopen en uren in en beantwoord je binnenkomende mails. Kortom: dé perfecte combi tussen kantoor en werkvloer!

Wat zijn jouw geheime ingrediënten?

  • Je hebt een enorme passie voor eten en drinken.
  • Je hebt enige ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je bent altijd op de hoogte van de laatste foodtrends.
  • In de keuken ben jij in je natuurlijke habitat en zoek je culinaire grenzen op!
  • Je bent proactief, creatief en representatief.
  • Je bent in staat gasten te enthousiasmeren en inspireren.
  • Je bent commercieel gedreven.
  • Je bent woonachtig in (de omgeving van) ’s-Hertogenbosch.

Wat serveren wij?

  • Een uitdagende baan als cateringbeheerder voor 25 uur per week;
  • Ideale werktijden: maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 14.00 uur;
  • Vrij in de avonden en weekenden;
  • Een inspirerende en dynamische werkomgeving;
  • Gave foodconcepten in het veelzijdige bedrijfsrestaurant met voorbeeldfunctie;
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheden voor eigen inbreng;
  • Een passende collectieve zorgverzekering;
  • Een medewerkers-app om inspiratie en nieuw te delen met collega’s door het hele land;
  • Leerzame opleiding en training via de veelzijdige Appèl Academy.

Dat smaakt vast naar meer!
Wil jij onderdeel uitmaken van een prachtige culinaire werkplek waarbij gastbeleving en passie voor eten centraal staan? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor ons bedrijfsrestaurant! Solliciteer direct via onderstaande button en overtuig ons met jouw cv en motivatie.

Heb je vragen over de vacature of sollicitatieprocedure? Wij zijn op alle werkdagen bereikbaar tussen 14.00 en 16.00 uur via 073-70 74 129.

Vanzelfsprekend houden wij in de sollicitatieprocedure rekening met de richtlijnen van het RIVM.

meer vacatures

Catering medewerker

12-24 uur per week
Noord-Holland

Horeca medewerker

12-24 uur per week
Noord-Holland
Top