Catering manager / kok

40 uur per week
Bergen op Zoom

Ervaren horecahelden en ambitieuze managementtalenten in de omgeving van Bergen op Zoom opgelet!
Heb jij passie voor koken én management, maar ben je op zoek naar een betere work-life balance? Dan serveert Appèl voor jou de ideale baan als cateringmanager/kok voor 40 uur per week. Op een grote productielocatie aan de rand van Bergen op Zoom runt Appèl vanaf juni 2019 de gehele cateringvoorziening. Om het huidige team te versterken, zoeken wij een locatiemanager/kok met passie voor eten en drinken. Op deze cateringlocatie wordt alles vers bereid, van lunchgerechten tot avondmaaltijden. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, tussen 07.00 en 20.30 uur. In de weekenden ben je vrij! Ben jij ambitieus, resultaatgericht en staat gastvrijheid bij jou hoog in het vaandel? Dan zoeken wij jou!

Met jouw ondernemende kwaliteiten en ambitie deins je niet terug voor de operationele en financiële verantwoordelijkheid over deze uitdagende cateringlocatie. Dagelijks geef je leiding aan vijf collega’s en run je het bedrijfsrestaurant, waar je 200 gasten ontvangt. Dankzij jouw coachende en leidinggevende skills vul jij ons team perfect aan. Met jouw creativiteit en enthousiasme voor het vak inspireer jij het team om een fantastische hospitality én versbeleving neer te zetten. Ook de overige aspecten van management komen aan bod: je regelt de personeelsplanning en verzorgt de administratie en bestellingen. Jij weet de juiste balans te vinden tussen jouw verantwoordelijkheden als manager en werkzaamheden in de keuken.

Met een enorme passie voor eten verzorg jij dagelijks een heerlijke verse lunch. Je bezit een flinke portie productkennis en volgt foodtrends op de voet. Met deze expertise ontwikkel je innovatieve menu’s, waarmee jij de gasten altijd weet te verrassen! Vernieuwende foodconcepten of ludieke acties, jij kookt over van creativiteit en neemt daarmee het team op sleeptouw. Tegelijkertijd steek jij graag de handen uit de mouwen tijdens het bereiden én uitgeven van de verse gerechten en gezonde maaltijden. Daarnaast draag je de verantwoordelijkheid over de productpresentatie, banqueting activiteiten én menucalculatie. Kortom, een super veelzijdige en uitdagende functie met ideale work-life balance!

Wat zijn jouw geheime ingrediënten?

  • Je hebt een relevante afgeronde opleiding (minimaal MBO).
  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie in de horeca en/of catering.
  • Je hebt een enorme passie voor eten en affiniteit met verse, gezonde producten.
  • Je bent communicatief zeer vaardig.
  • Je bezit een overtuigende leiderschapsstijl met natuurlijk overwicht.
  • Je hebt een sterk oog voor detail en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent resultaat gericht en hebt commercieel inzicht.
  • Je bent zeer flexibel, zowel in werktijden als in mentaliteit.
  • Je bent woonachtig in (de regio van) Bergen op Zoom.

Wat serveert Appèl?

  • Per direct een uitdagende functie als cateringmanager voor 40 uur per week;
  • Goede arbeidsvoorwaarden op basis van contractcatering cao;
  • Werkdagen van maandag tot en met vrijdag, tussen 07.00 en 20.30 uur;
  • Vrij in de weekenden;
  • Veel verantwoordelijkheden en ruimte voor eigen inbreng en creativiteit;
  • Een dynamische werkomgeving waar enthousiasme, creativiteit en lef gestimuleerd wordt;
  • Een nauwe samenwerking met een gepassioneerd team van vijf collega’s;
  • Gave foodconcepten en recepten in de outlets;
  • Een passende collectieve zorgverzekering;
  • Een Medewerkers-App om inspiratie en nieuws te delen met collega's door het hele land;
  • Een leuke introductiemiddag met alle nieuwe collega's van Markies én Appèl;
  • Leerzame opleiding en training via een eigen e-learning.

Hongerig geworden naar deze topbaan?
Kun jij ons overtuigen met jouw passie, maar bovenal door jouw persoonlijkheid en drive? Reageer dan direct door te klikken op onderstaande button en stuur jouw motivatie en cv.

Voor vragen over de vacature of de sollicitatieprocedure zijn wij op alle werkdagen tussen 14.00 – 16.00 uur telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 073-70 74 145.

meer vacatures

Catering medewerker

12-24 uur per week
Noord-Brabant

Open sollicitatie

Top