Coördinator Planning & Control

40 uur per week
Hoofdkantoor 's-Hertogenbosch

Hé controlfreak! Bijt jij je vast in planningsvraagstukken en ben je graag in controle? Heb je ervaring in een coördinerende rol en geef jij nooit op? Ga dan aan de slag als coördinator planning & control op het gloednieuwe hoofdkantoor van Appèl en Markies Catering voor 40 uur per week! Per direct zijn wij op zoek naar versterking van ons gezellige, hardwerkende team, bestaande uit twee enthousiaste personeelsplanners. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de juiste invulling van de personeelsbezetting op ruim 200 cateringlocaties in heel Nederland. Daarbij ben jij de coördinerende en aansturende kracht achter dit topteam. Je werkt maandag tot en met vrijdag tijdens kantoortijden. Ben jij een organisatietalent met een flinke portie humor en doorzettingsvermogen? Dan zoeken wij jou! 

Laten we de dag beginnen met een kopje koffie, alvorens het openen van de mailbox. De dag kan zomaar eens met een piek beginnen! Door vakanties of ziekmeldingen van vaste medewerkers zullen er ad hoc oplossingen gezocht moeten worden voor de in te vullen diensten. Vóór 10 uur zijn er twee afwasdiensten te vervullen, zoeken we drie cateringmedewerkers in Amsterdam en zorgen we voor vervanging van een barista in Den Haag. Snel schakelen met onze flexibele krachten uit de regiopool of met het uitzendbureau: voor elk probleem is er een oplossing! Is de personeelsbehoefte voor de komende weken groter dan onze pool aankan? Vandaag nog snel een vacature voor een nieuwe regiokracht aanvragen: op zoek naar een extra flexibele allrounder!

Jouw takenpakket reikt verder dan de uitdagende personeelsplanning. In jouw coördinerende rol behoud je hét overzicht van de algehele planning en regiopools. Dankzij jouw communicatieve vaardigheden weten de regiokrachten precies wat er van hen verwacht wordt. Daarnaast heb je intensief contact met diverse uitzendbureaus, waarmee je de planning organiseert én evalueert, en verzorg je tijdig de bijbehorende facturatie en administratie. Samen met jouw twee directe collega’s streef je naar optimalisatie van het planningsproces, waarbij jij jouw kritische blik gebruikt om de efficiëntie te analyseren. Kortom, in de prettige en informele werksfeer van Appèl en Markies ga jij daadkrachtig aan de slag met het oplossen van dagelijkse puzzels én voortdurende planningsvraagstukken. 

Wat zijn jouw ingrediënten?

 • Je deelt onze passie voor eten en drinken;
 • Je hebt een relevante opleiding afgerond (minimaal MBO niveau);
 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent volhardend en stressbestendig;
 • Jij werkt het liefst op ad hoc basis;
 • Je geniet van de puzzel van het plannen;
 • Je werkt efficiënt en behoudt altijd het overzicht;
 • Je hebt goede communicatieve en coördinerende vaardigheden;
 • Je bent bedreven in het werken met het Office pakket en in het bijzonder Excel.

Wat serveert Appèl?

 • Per direct een fulltime functie als coördinator planning & control.
 • Goede arbeidsvoorwaarden.
 • Je maakt deel uit van een professioneel, creatief en ondernemend team!
 • Een uitdagend takenpakket en veel vrijheid voor groei en ontwikkeling.
 • Veel verantwoordelijkheid voor het uitvoeren en neerzetten van jouw expertise.
 • Een informele en energieke bedrijfscultuur en korte communicatielijnen.
 • Gezellige borrels, personeelsuitjes en (sportieve) nevenactiviteiten.

Hongerig geworden naar deze topbaan als coördinator planning & control?
Ben jij een échte doorzetter met een passie voor plannen en coördineren? Dan ben jij de perfecte aanvulling voor ons team! Reageer direct via onderstaande button en overtuig ons met jouw motivatie en cv.

Heb je vragen over de sollicitatie of de sollicitatieprocedure? Wij zijn op alle werkdagen tussen 14.00 – 16.00 uur telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 073-70 74 145.

meer vacatures

Catering medewerker

12-24 uur per week
Friesland

Spoelkeuken medewerker

12-24 uur per week
Zuid-Holland
Top