Hoofdkantoor

De medewerkers op het hoofdkantoor zorgen er samen voor dat de cateringmedewerkers in de bedrijfsrestaurants hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. De verschillende afdelingen op het hoofdkantoor werken nauw samen. Van het bedenken van een mooi restaurantconcept, tot de creatie ervan, het inwerken en begeleiden van de operationele medewerkers en het realiseren van nieuwe initiatieven, acties en themaweken. Bekijk hieronder onze openstaande vacatures. Heb je interesse, maar staat jouw perfecte vacature er niet tussen? Open sollicitaties zijn altijd welkom! Stuur dan je CV + motivatie naar vacature@appel.nl.

Medewerker financiële administratie - 32 tot 40 uur per week - Hoofdkantoor 's-Hertogenbosch

Een snelgroeiende organisatie, afwisselende uitdagingen, een ambitieus team... en jij!
Ben jij een enthousiaste persoonlijkheid en ben je cijfermatig goed onderlegd? Spreekt het je daarnaast aan om binnen een sociaal en gedreven team werkzaam te zijn? Dan is dit jouw kans om ons team te komen versterken. Voor de periode van augustus 2017 t/m maart 2018 zijn wij op zoek naar een ambitieuze financieel administratieve medewerker voor de ondersteuning bij de uitvoering van de (financiële) administratie voor Appèl en Markies Catering. Jij voert de meest uiteenlopende administratieve taken uit. Denk hierbij aan debiteuren- en crediteurenbeheer, het invoeren van gegevens met betrekking tot de financiële administratie en facturering. Daarnaast werk je mee aan de maandelijkse controles en rapportages. Je ondersteunt en werkt nauw samen met jouw collega's van de administratie. Samen zorgen jullie voor nauwkeurige en professionele werkzaamheden in een prettige werksfeer.

Wat zijn jouw geheime ingrediënten?

  • Je bent MBO geschoold.
  • Je hebt 1 tot 3 jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt ervaring met MS office pakket (in het bijzonder Excel).
  • Je hebt een gestructureerde en een zeer nauwkeurige manier van werken.
  • Je bent cijfermatig goed onderlegd.
  • Je bent een enthousiaste en sociale teamplayer.
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
  • Je hebt een flexibele en dienstverlenende instelling.

Wat serveert Appèl?
Een geweldig en ambitieus topteam, afwisselende werkzaamheden en een informele bedrijfscultuur.
Graag stellen wij onszelf kort voor; wij zijn Appèl! Een middelgrote, eigenzinnige cateraar met onwijs veel passie voor eten en drinken. We runnen een groot aantal bedrijfsrestaurants door heel Nederland met gepassioneerde medewerkers, een open bedrijfscultuur en een informele werksfeer. Appèl heeft, samen met de dochteronderneming Markies Catering, in de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. In totaal meer dan 300 cateringlocaties bij uiteenlopende opdrachtgevers en scholen. Dit brengt uitdagende administratieve werkzaamheden met zich mee.

Appèl zoekt per direct (in ieder geval in de periode van augustus 2017 t/m maart 2018) versterking voor de afdeling Administratie ter vervanging van zwangerschapsverlof. Het is een functie van 32 tot 40 uur, verdeeld over 4 óf 5 werkdagen, als medewerker financiële administratie. De afdeling Administratie is een divers team van 10 enthousiaste medewerkers. Werk onder andere samen met Sabine, Desiree en Alex. Geen dag is hetzelfde! Op het hoofdkantoor in 's-Hertogenbosch werk je dagelijks samen met meer dan 80 gepassioneerde stafmedewerkers uit alle verschillende disciplines. Het hoofdkantoor van Appèl en Markies Catering wordt gekenmerkt door haar korte communicatielijnen met de medewerkers op locatie, opdrachtgevers en klanten. Daarnaast bieden wij prima arbeidsvoorwaarden. Het betreft een tijdelijke functie, maar met aanhoudende groei van de organisatie zijn er zeker mogelijkheden in de toekomst bespreekbaar.

Enthousiast naar deze topbaan?
Kun jij ons overtuigen van jouw passie, maar bovenal met jouw persoonlijkheid en drive? Stuur een motivatie en C.V. door te klikken op onderstaande button. Ook kun je jouw sollicitatie direct sturen naar vacature@appel.nl. Voor vragen over de sollicitatie of de sollicitatieprocedure zijn wij op alle werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 14.00 - 16.00 uur. Ons telefoonnummer is 073-7074 128.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

deel deze vacature
deel deze pagina
Top