Keukenmedewerker

20 uur per week
Bedrijfsrestaurant hoofdkantoor
's-Hertogenbosch

Hey foodie, word jij de keukenheld van ons bedrijfsrestaurant in Den Bosch?
Het hoofdkantoor van Appèl catering, het belevingscentrum, staat geheel in het teken van duurzaamheid én gastvrijheid. Een plek waar mensen elkaar ontmoeten, vergaderen en waar gasten ontvangen worden. Maar bovenal: een plek waar passie voor food centraal staat en door iedereen gedeeld wordt! Wat is nou leuker dan in deze omgeving dagelijks een uitgebreide lunch te verzorgen?

Voor ons bedrijfsrestaurant zoeken wij een enthousiaste keukenmedewerker met een enorme passie voor eten en drinken. Wat bieden wij? Een uitdagende functie met culinaire vrijheid, een kleinschalig bedrijfsrestaurant, gezellige gasten én een perfecte work-life balance! Je werkt maandag tot en met vrijdag, tussen 09.00 en 15.00 uur.

In deze functie kan jij jouw ondernemende en creatieve keukentalent volledig benutten!

Je hebt veel vrijheid om jouw passie voor eten te uiten, waarmee jij de meest vernieuwende en verrassende lunchgerechten bereidt. Geheel geïnspireerd door de laatste foodtrends verzorg jij het gezonde en duurzame lunchmenu. Food waste? Echt niet! Voor die overrijpe bananen heb jij het perfecte recept. Ook de presentatie van de gerechten kan aan jou overgelaten worden.

Samen met jouw directe collega en diverse afdelingen van het hoofdkantoor vorm je ‘Commissie Belevingscentrum’. Jullie missie? Dagelijks de ultieme foodbeleving verzorgen en deze blijven verbeteren! Daarvoor is oog voor detail en gastvrijheid onmisbaar. Kortom: een super culinaire en uitdagende job in de bedrijfscatering!

Wat zijn jouw geheime ingrediënten?

  • Je hebt een enorme passie voor eten en drinken.
  • Werkervaring in de keuken, horeca en/of catering is een must.
  • Je bent altijd op de hoogte van de laatste foodtrends.
  • In de keuken ben jij in je natuurlijke habitat en zoek je culinaire grenzen op!
  • Je bent proactief, creatief en representatief.
  • Je bent in staat gasten te enthousiasmeren en inspireren.
  • Je bent woonachtig in (de omgeving van) ’s-Hertogenbosch.

Wat serveren Appèl en Markies?

  • Een uitdagende functie als keukenmedewerker;
  • Een vaste werklocatie in het bedrijfsrestaurant van ons hoofdkantoor;
  • Een contract voor 20 uur per week;
  • Een ideale work-life balance: werktijden van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 15.00 uur;
  • Vrij in de avonden en weekenden!
  • Een gloednieuwe, inspirerende en dynamische werkomgeving;
  • Gave foodconcepten in een trendy, spiksplinternieuw restaurant;
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheden voor eigen inbreng;
  • Een passende collectieve zorgverzekering;
  • Een medewerkers-app om inspiratie en nieuw te delen met collega’s door het hele land;
  • Leerzame opleiding en training via onze eigen Academy.

Smaakt deze baan naar meer?
Wil jij onderdeel uitmaken van een prachtige culinaire werkplek waarbij gastbeleving en passie voor eten centraal staan? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor ons bedrijfsrestaurant! Solliciteer direct via onderstaande button en stuur jouw cv en motivatie. Heb je vragen? Wij zijn op alle werkdagen bereikbaar tussen 14.00 en 16.00 uur via 073-70 74 129.

meer vacatures

Supervisor ontbijt

32-40 uur per week
Gelderland

Catering medewerker

12-24 uur per week
Gelderland
Top