Medewerkers Horeca & Hospitality

Theater aan de Parade
's-Hertogenbosch

Horecatoppers gezocht in 's-Hertogenbosch!
Zie jij jezelf wel een biertje inschenken voor Nick of Simon, een Bossche bol klaarzetten in de kleedkamer van Ronald Goedemondt of hapjes serveren aan bezoekers van de première van Simone? Gaat jouw hart sneller kloppen van theater en staat gastvrijheid bij jou voorop? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Theater aan de Parade wil haar team versterken en is op zoek naar:

MEDEWERKERS HORECA & HOSPITALITY (M/V)

Wie zoeken wij?
Gastvrijheid staat bij jou voorop. Je maakt het mensen graag naar de zin, vindt het geen probleem om af en toe zelf in de spotlights te staan en bent stressbestendig. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar en ben je beschikbaar om te werken in de avonduren en weekenden. Je bent 18 jaar of ouder en woonachtig in de directe omgeving van ’s-Hertogenbosch. Je bent per direct beschikbaar en ten minste voor de duur van een jaar twee dagen per week inzetbaar, waarvan (minstens) een weekenddag. Horeca-ervaring is niet noodzakelijk; we leren jou graag de kneepjes van het vak.

Wat kunnen wij jou bieden?
Wij bieden jou een leuke en uitdagende baan, waarbij je samen met een enthousiast en gezellig team een steentje bijdraagt aan de ultieme avond uit van onze bezoekers. Je maakt hen wegwijs in het theater, helpt met de placering en zorgt ervoor dat iedere bezoeker tijdens de pauze van een drankje kan genieten. Daarnaast mag jij natuurlijk in je vrije tijd naar heel veel leuke voorstellingen!

Enthousiast?
Zie jij jezelf al helemaal werken in Theater aan de Parade? Stuur je CV en motivatiebrief zo snel mogelijk naar horecavacature@theateraandeparade.nl. Voor meer informatie of vragen kun je telefonisch contact opnemen met Marie José op 073 6809 911.

meer vacatures

Assistent cateringmanager

32-40 uur per week
Noord-Brabant

Stage ICT

32-40 uur per week
Noord-Brabant
Top