Stage Junior Rayonmanager

32 tot 40 uur per week
Hoofdkantoor 's-Hertogenbosch

Maak kennis met Appèl!
Wij zijn Appèl, een dynamische en eigenzinnige cateraar, gespecialiseerd in bedrijfscatering. Met onwijs veel passie voor eten en drinken verzorgen wij dagelijks een fantastische foodbeleving op ruim 180 locaties door heel Nederland! Van restaurants in huiskamersferen voor 20 gasten tot bedrijfscatering voor 1500 gasten, en van grootse evenementen tot luxe vergaderlunches, alle aspecten van food en hospitality komen aan bod. Een groeiend bedrijf, gevestigd in een gloednieuw hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch, gepassioneerde medewerkers, een open bedrijfscultuur en een informele werksfeer: de ideale uitvalsbasis voor een gave stage als junior rayonmanager! Ben jij ondernemend en energiek, en kook je over van ambitie? Dan ben jij de perfecte aanvulling voor ons operationele managementteam!

In deze stage als junior rayonmanager wordt jouw ondernemerschap en daadkracht op de proef gesteld! Binnen enkele maanden leer jij alle kneepjes van het vak en word je getraind in de aansturing van de meest uiteenlopende cateringlocaties. Begeleid door het ervaren managementteam van Appèl is het jouw doel om je medewerkers te inspireren, de gasten te verrassen en de opdrachtgevers tevreden te stellen. Met een flinke portie zelfstandigheid en sterke communicatieve skills run jij vol overtuiging een mini-rayon!

Naast de huidige cateringlocaties worden er jaarlijks nieuwe locaties opgestart. Een flinke klus, waarbij het opstartteam jouw hulp goed kan gebruiken! Samen de ervaren opstartmanagers help jij een handje mee aan de realisatie van een uitdagende project. Tijdens een opstartfase ga jij aan de slag met het binden van nieuwe medewerkers, enthousiasmeren van toekomstige gasten en leg je contacten met lokale leveranciers. Als ambitieuze rechterhand van ons operationele team word je intensief betrokken bij het runnen van bestaande locaties én het opstarten van nieuwe locaties. Deze stage biedt vele mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot veelzijdig, operationeel managementtalent!

Wat zijn jouw ingrediënten?

 • Je hebt, net als wij, een enorme passie voor food;
 • Je bent ambitieus en leergierig;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
 • Je bent super flexibel en bent niet bang om initiatief te nemen;
 • “Geen dag is hetzelfde” klinkt jou als muziek in de oren!

Wat serveren wij?

 • Een onwijs veelzijdige, leerzame en vooral gave stage als junior rayonmanager;
 • Een leuke stagevergoeding;
 • Bij een goede cateraar horen gezellige borrels op donderdag én vrijdag;
 • Wekelijkse evaluaties met jouw begeleider over jouw leerdoelen en ontwikkeling;
 • Een informele en prettige sfeer op ons hoofdkantoor;
 • Alle gewenste ondersteuning vanuit diverse afdelingen.

Hongerig naar deze stage?
Overtuig ons met jouw enthousiasme en ambitie? Stuur jouw cv en motivatie via de sollicitatiebutton of naar vacature@appel.nl.

Heb je vragen over de stage? We zijn te allen tijde bereikbaar op het nummer 073-70 74 145.

meer vacatures

Stage communicatie

32-40 uur per week
Noord-Brabant

Catering medewerker

24-32 uur per week
Noord-Holland
Top