Stage Tekstschrijver / Copywriter

32 tot 40 uur per week
Hoofdkantoor 's-Hertogenbosch

Tekst verbindt, enthousiasmeert en overtuigt! Voor Appèl is het een belangrijk middel om onze medewerkers, (potentiële) opdrachtgever én gasten te bereiken en mee te nemen in onze dienstverlening. Leuk nieuws: JIJ kunt aan het roer staan als stagiair tekstschrijver/copywriter!

Deze meewerkstage heeft dé perfecte balans tussen communicatie-, marketing- én salestaken!

Sta jij bekend om jouw verbluffende kopregels en creatieve uitingen? Schud jij commerciële teksten zo uit je mouw, pen jij zonder moeite een brochure of magazine vol, weet je perfect in te spelen op diverse doelgroepen en ben je daarnaast mega secuur in grammatica? Wow, dan zoeken wij jou!

Appèl Holding, aangenaam kennis te maken!
Appèl Holding is gespecialiseerd in food en hospitality. Wij runnen met veel passie de bedrijfscatering, horeca en onderwijscatering door het hele land. Elke dag willen we onze gasten de beste foodbeleving bieden en hiervoor halen we alles uit de kast. Het hoofdkantoor is gevestigd in een prachtig pand in ’s-Hertogenbosch. We zijn een organisatie met enthousiaste collega’s, een open bedrijfscultuur en een informele werksfeer.

Jouw dagmenu, gevarieerder dan de schijf van vijf!
Als stagiair tekstschrijver/copywriter ben jij werkzaam binnen het support team, onder andere bestaande uit de commerciële en operationele binnendienst. Zij zijn de creatieveling van het bedrijf! Daarnaast werk je nauw samen met alle andere afdelingen van de organisatie. Deze meewerkstage heeft dé perfecte balans tussen communicatie-, marketing- én salestaken.

Je stelt overtuigende offerteteksten op voor een offerte-magazine (ja, wij stellen geen standaard offertes op, maar volledige magazines!). Ook denk je mee over krachtige salesconcepten. De andere dag schrijf of redigeer je een nieuwsbericht, blog of artikel voor onze websites en Social Media. Tegelijkertijd wordt jouw input gevraagd bij een HR-campagne voor onze 1500 medewerkers.

Naast de vele creatieve taken ga jij actief in gesprek met diverse afdelingen. Je onderzoekt, analyseert en noteert de huidige ontwikkelingen binnen de organisatie én de externe markt van food en hospitality. Zo kun jij onder andere offerteteksten optimaal laten aansluiten op de markt. Hierdoor ontstaat er een goede match tussen verkoopgerichte teksten, innovatie en operationele uitvoerbaarheid.

Wat zijn jouw ingrediënten?

  • Je hebt, net als wij, een enorme passie voor food;
  • Je bent op zoek naar een meewerkstage voor minimaal 20 weken;
  • Je bent gek op taal, communicatief sterk en een kei in grammatica;
  • Je houdt van afwisseling tussen taken als tekstschrijver en copywriter;
  • Je bent creatief, leergierig en zelfstandig;
  • Je bent flexibel en kan snel schakelen tussen de diverse werkzaamheden.

Smaakt dit naar meer en ben jij klaar voor deze leerzame uitdaging?
Reageer direct via onderstaande button en stuur jouw cv en motivatie naar ons toe. Heb je vragen? Wij zijn op alle werkdagen tussen 14.00 en 16.00 uur telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 073-70 74 129.

meer vacatures

Meer vacatures?

Open sollicitatie

Top