Zelfstandig werkend kok

40 uur per week
Den Haag

Aan de slag als kok in Den Haag: gave foodconcepten, ideale werktijden en prachtige cateringlocaties!
Heb jij passie voor koken, maar ben je het beu om altijd 's avonds of in de weekenden te moeten werken? Dan serveert Appèl voor jou een veelzijdige en uitdagende baan met een ideale work-life balance! Ga per direct aan de slag als zelfstandig werkend kok voor 40 uur per week. In het moderne kantorencomplex de Haagse Poort én bij een overheidsinstelling in Leidschendam runt Appèl de gehele bedrijfshoreca. Deze functie biedt de perfecte afwisseling tussen à la carte koken op persoonsniveau en het bereiden van rijkelijk gevulde buffetten en diverse foodconcepten. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, tussen 07.00 en 16.00 uur. Combineer hard werken met een goede sfeer binnen de horecateams. Samen zorgen jullie ervoor dat het de gasten aan niks ontbreekt!

Als zelfstandig werkend kok op deze twee locaties in Den Haag en Leidschendam heb jij aan uitdagingen geen gebrek! De Haagse Poort bestaat uit één prachtige koffiebar bij binnenkomst en twee levendige bedrijfsrestaurants, waar ons team van 50 collega’s dagelijks 1500 gasten ontvangt. Hier bereid je diverse gezonde lunchgerechten en verzorg je front cooking tijdens de drukke lunch. Daarnaast kook je enkele weken per jaar à la carte tijdens evenementen en directievergaderingen. Op persoonsniveau bereid je de meest creatieve en gevarieerde gerechten voor een kleinere groep gasten. Jij weet voortdurend de verwachtingen van de gasten te overtreffen met jouw uitmuntende smaak, ultieme gastvrijheid en vernieuwende recepturen!

De uitdagingen op deze locatie wissel je af met jouw werkzaamheden op onze locatie in Leidschendam. Hier genieten dagelijks 80 gasten van jouw kookkunsten en passie voor eten. Bereid verse soepen, rijkelijk belegde broodjes en gevarieerde maaltijden. Samen met drie collega’s bezorgen jullie de gasten een fantastische foodbeleving! Kook jij over van nieuwe initiatieven, creativiteit en passie? Dan zoeken wij jou als zelfstandig werkend kok voor onze twee locaties in Den Haag en Leidschendam!

Wat zijn jouw geheime ingrediënten?

  • Je hebt onwijs veel passie voor eten en drinken!
  • Je bent in bezit van het diploma zelfstandig werkend kok (minimaal niveau 3).
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt leidinggevende kwaliteiten of de ambitie om het team op sleeptouw te nemen.
  • Je barst van de creativiteit en gaat graag uitdagingen aan.
  • Je bent flexibel voor de afwisselende activiteiten.
  • Je werkt het liefst in een dynamische omgeving.
  • Je geeft altijd een positieve ‘boost’ binnen het team.
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer.
  • Je bent woonachtig in (de regio van) Den Haag.

Opgelet: de sollicitatie- en aanstellingsprocedure omvat een verplichte screening vanuit de opdrachtgever. Ook is het bezit (of mogelijkheid tot aanvraag) van een Verklaring Omtrent Gedrag vereist.

Wat serveert Appèl?

  • Een functie van zelfstandig werkend kok waar je meteen aan de slag kunt;
  • Een contract voor 40 uur per week;
  • Twee afwisselende en dynamische werklocaties;
  • Een uitgebreid en divers takenpakket waarin jij al jouw passie kan benutten;
  • Werkdagen van maandag tot en met vrijdag, tussen 07.00 en 16.00 uur;
  • In de avonden en weekenden vrij;
  • Deel uitmaken van energieke en ambitieuze horecateams;
  • Veel vrijheid in creativiteit en mogelijkheden in jouw vakgebied;
  • Beschikbaarheid over gave foodconcepten en hulpmiddelen vanuit het hoofdkantoor;
  • Een passende collectieve zorgverzekering;
  • Een Medewerkers App om inspiratie en nieuws te delen met collega’s door het hele land;
  • Leerzame opleiding en training via een eigen e-learning.

Hongerig geworden naar deze topbaan?
Kun jij ons overtuigen met jouw passie, maar bovenal met jouw persoonlijkheid en drive? Reageer dan direct door te klikken op de onderstaande button en stuur jouw sollicitatie en cv.

Voor vragen over de sollicitatie of de sollicitatieprocedure zijn wij op alle werkdagen tussen 14.00 – 16.00 uur telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 073-70 74 145.

meer vacatures

Catering medewerker

12-24 uur per week
Noord-Holland

Kok

24-32 uur per week
Overijssel
Top