Zoek je iets anders?


over appÈl | jaarverslag

Jaarverslag

JAARVERSLAG 2022: SAMEN WERKEN

We kwamen in 2022 uit de coronalockdown en de gasten keerden weer terug naar onze restaurants en kantines. Door de krapte op de arbeidsmarkt werd er veel van onze mensen gevraagd, zowel op locatie als op het servicekantoor. Dat werd nog eens extra beïnvloed door de grotere aandacht voor duurzaamheid en vitaliteit, maar ook de energiecrisis die zorgde voor hogere prijzen. Er werd gezamenlijk een topprestatie geleverd en daar zijn we onze medewerkers enorm dankbaar voor.

In dit – voor het eerst volledig digitaal uitgegeven – jaarverslag lees je dat we door ons harde werken in 2022 hebben laten zien dat we samen sterk staan. Door samen te werken met onze medewerkers en opdrachtgevers konden we onze gasten in de restaurants elke dag weer blij maken met heerlijk eten en drinken. En daar doen we het voor!

Lees het jaarverslag hier

 

JAARVERSLAG 2023: SAMEN VOORUIT

2023 gaat bij ons als een fantastisch jaar in de boeken. Het was het beste jaar ooit in winst en marge. Van nieuwe klanten tot innovaties, overal gingen we in grote stappen vooruit. Ons belangrijkste doel voor 2023 was de basis op orde krijgen. Dat is gelukt, al blijven er altijd zaken die beter kunnen. Maar het belangrijkste is dat de rust weer is teruggekeerd in het bedrijf. Langzaam maar zeker zijn we weer die geoliede machine met de juiste mensen op de juiste plek.

Lees het jaarverslag hier

JAARVERSLAG 2021: SAMEN DOOR

Samen kijken we terug op een moeilijk jaar. 2021 vroeg veel van ons allemaal: van het bedrijf en van iedereen persoonlijk. Hans van Veen: “Ook als het tegenzit is het belangrijk dat je vooruit blijft kijken, want afgezien van het lastige jaar zagen we ook veel bijzondere dingen.”

In dit jaarverslag lees je over onze ambities, die in sommige gevallen aangepast waren op de tijdsgeest. We hebben voor enorme uitdagingen gestaan, zoals leveringsproblemen, personeelstekorten en lockdowns. Maar er zijn ook positieve ontwikkelingen geweest: een gloednieuwe online Academy, innovatieve foodconcepten, creatieve inspiratieweken, mooie samenwerkingen en tot slot een positief resultaat.

Afgelopen jaar heeft ons geleerd dat verandering de enige constante factor is in deze tijden. Dankzij onze positiviteit en veerkracht komen we de moeilijke perioden samen door!

JAARVERSLAG 2020: SAMEN STERK

Een jaar vol ambitie en optimisme, maar met een onverwachte wending. In dit jaarverslag lees je over onze doelstellingen, de enorme impact van het coronavirus en onze bijgestuurde plannen om er samen sterker uit te komen. De ambities van Appèl laten zich niet temmen door de crisis, maar inspireren om verder te investeren in een gezonde en duurzame toekomst, waarbij we onze strategische pijlers hoog in het vaandel hebben staan.

Hans van Veen: “Als we er samen in blijven geloven en op elkaar vertrouwen, komen we er zeker.”

JAARVERSLAG 2018: SAMEN GROEIEN

In 2018 namen we mooie stappen om het assortiment duurzamer en gezonder te maken voor onze gasten en voor de wereld. We organiseerden een volledig vegetarische ‘Plant Power’ inspiratieweek. We bieden geen plastic rietjes meer aan en onze servetten zijn inmiddels van duurzaam materiaal. Tevens werden we in 2018 als eerste cateraar lid van de Green Protein Alliance, waarin we samen met andere partijen werken aan de transitie naar meer plantaardige eiwitten. Ook op het gebied van vitaliteit en onze mensen zijn we een duidelijke weg ingeslagen en hebben we veel stappen gezet. Zo is ons Slim + Fit vitaliteitsprogramma verder ontwikkeld en uitgezet op locaties.

Wil je meer weten over hoe wij omgaan met belangrijke thema’s en wat hierin onze ambities zijn voor de toekomst? Je leest het in het jaarverslag. We leggen de verbinding tussen voeding, gasten, hun gezondheid, de aarde en onze mensen. Verbinding van groot belang om de ambitie die wij hebben te realiseren. Samen met onze opdrachtgevers, medewerkers, leveranciers en andere partners maken we het verschil!

JAARVERSLAG 2019: SAMEN VERDER

Ons jaarverslag; alle mooie, emotionele en ingrijpende gebeurtenissen in één verslag. Je leest wat er is ontwikkeld en gerealiseerd op het gebied van onze mensen, vitaliteit en duurzaamheid. Dit zijn en blijven, ook in deze altijd veranderende wereld, onze belangrijkste speerpunten. We blijven dicht bij onszelf. Samen werken we vanuit onze kracht en bouwen we verder aan ons onderscheidend vermogen en de toekomst. Hans van Veen: “Het is fantastisch om te zien dat we ondanks alle veranderingen een enthousiaste club mensen zijn, die zich met hart en ziel inzet voor onze organisatie. Daar ben ik ongelofelijk trots op!”.

Samen werken we verder aan de beste foodbeleving en alleen samen maken we uiteindelijk het verschil voor een gezonde en duurzame toekomst! Benieuwd hoe we dit in 2019 hebben gedaan? Lees dit en meer belangrijke en verrassende resultaten in ons jaarverslag.