Zoek je iets anders?


Branche: Op de middelbare school

Als marktleider binnen de onderwijscatering verzorgen wij op onze eigen creatieve wijze het eten en drinken in de middelbare schoolkantines. Dat deden we voorheen vanuit onze dochteronderneming Markies Catering, maar tegenwoordig vanuit Appèl. We laten door middel van ons creatieve en gezonde concept Food You Love zien dat genieten en gezond eten heel goed samengaan!

DE GEZONDE SCHOOLKANTINE

Middel-bare school
ENERGIEK

Wat houdt Food You Love in?


Food You Love… ‘Eten waar jij van houdt’. Zo simpel is het eigenlijk. We willen onze gasten blij maken met een passend aanbod waar ze energiek, fit én gezond van blijven. De wereld om ons heen, en dus ook onze doelgroep, verandert. Ons concept blijft dan ook altijd in beweging (motion). Hierbij laten we ons leiden door trends en ontwikkelingen en spelen wij in op onze gemeenschappelijke waarden. Beleving, creativiteit en digitalisering zijn onmisbare elementen in een eigentijds concept. De naam Food You Love vat eigenlijk precies samen waar wij ons concept op baseren.

FOOD: Lekker en gezond eten bieden; dat staat bij ons op nummer één. Gezonde voeding het allerleukst en -lekkerst maken.
YOU: Wij bieden meer dan gezonde voeding alleen. ‘Wees jezelf, move & be happy!’ is ons motto in alles wat we doen.
LOVE: Graag belonen wij onze trouwe gasten, zoeken de verbinding op en brengen maatschappelijke waarden onder de aandacht.

BENIEUWD NAAR FOOD YOU LOVE OP JOUW LOCATIE?

Wil je meer weten over Appèl onderwijscatering? Neem dan contact met ons op, we adviseren je graag!

Bel ons via 073 – 612 50 50 of mail naar sales@appel.nl.

Contact