Zoek je iets anders?


BEDRIJFSCATERING DIE VERBINDT

Wij maken van elk bedrijfsrestaurant het kloppende hart van de organisatie. Een plek waar je samen geniet en ontmoet. Onze horeca is innovatief, eigentijds en altijd met focus op gastvrijheid en beleving.

ONZE GEZONDE SCHOOLKANTINES

Als marktleider binnen de onderwijs-catering zorgen wij voor het aanbod in kantines op middelbare scholen en mbo’s. Ons eten en drinken voldoet aan de richtlijnen van de gezonde schoolkantine.

CAMPUSCATERAAR MET PASSIE

Wij zijn specialist op het gebied van horeca en catering voor hbo-instellingen en universiteiten. Met innovatieve concepten creëren we plekken op de campus waar je graag naar toe gaat.

Wij zijn Appèl

Met wortels in de Brabantse grond en de voeten in de klei is in 1978 een familiebedrijf ontstaan met een bourgondisch hart: Appèl. Een hart voor eten en drinken, voor het creëren van bijzondere ontmoetingen en het verbinden van mensen met elkaar én de wereld om ons heen. Met passie verzorgen wij sindsdien de catering op scholen, bedrijven en evenementen. Wij zijn er voor alle generaties. Ons doel? Samen mensen blij maken met lekker eten en drinken!

Onze Mensen

Frank Pennings
Business Controller
Flore Wittenberg
Accountmanager Campus
Ronald van Schaik
Sr. Category Manager Beverage, Impuls & Vending
Amanda Pennings
Medewerker financiële administratie
Ine van de Brandt
Receptie
Connie Smit - Steenbakkers
Rayonmanager contractcatering
Jacorien Klerks - Roza
Medewerker ontvangst & ondersteuning
Word jij onze nieuwe collega? Bekijk onze vacatures!